Asrock

Vote to Play a revenit oferind abonaților PlayStation Plus posibilitatea de a vota unul din cele trei jocuri pentru luna martie, jocul cu cele mai multe voturi va fi gratuit pentru toți abonații PlayStation Plus. Începând cu 9 februarie, dacă ești abonat PlayStation Plus și dorești să votezi, pur și simplu te conectezi pe PS4 cu contul tău PSN și accesezi Vote to Play în secțiunea dedicată PlayStation Plus în colțul din stânga sus al ecranului de start.

Sunt supuse la vot următoarele trei jocuri: Action Henk, Assault Android Cactus și Broforce.

Action Henk

Producătorul Curve Digital și dezvoltatorul RageSquid au „construit” un joc în care alergi, sari și dai cap în cap cu adversarii, toate astea în minunata lume din Action Henk. Devino un maestru în curse și sfidează legile fizicii în timp ce concurezi împotriva unui grup de figurine de acțiune nesuferite din anii ’90.

Assault Android Cactus

Assault Android Cactus este primul joc de indie de la Witch Beam. Jocul este un arcade-shooter unde îți poți alege una dintre cele două eroine unice și trebuie să faci față hoardelor de roboți pentru a-ți recupera nava.

Broforce

Producătorul Devolver Digital și dezvoltatorul Free Lives și-au unit forțele pentru a aduce un omagiu eroilor din jocurile și filmele ce acum sunt clasice. „Când răul amenință lumea, lumea apelează la Broforce”.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte