Tu crezi că joci bine Minecraft deoarece ești cel mai bun din grupul tău de prieteni? Atunci trebuie să-ţi spun că cel mai bun jucător de Minecraft din SUA are numai 10 ani.

Numele său este Julien Wiltshire, abia a trecut în clasa a treia, şi a reuşit performanța de a câştiga prima competiţie oficială de Minecraft, la care au participat peste 1.000 de gameri. Turneul a fost realizat de Super League Gaming, o firmă ce se ocupă cu realizarea competiţiilor pentru jucători profesionişti şi amatori.

Cel mai bun

„Abilitățile lui Julien, creativitatea și munca în echipă din acest sezon au fost uimitore și nu aș putea fi mai fericit decât să-l numească primul nostru campion național vreodată la Minecraft”, a declarat John Miller, șeful Super League Gaming. .. „Ca părinți, suntem mereu în căutare de activități care sunt super distractive și super-educaționale pentru copiii din întreaga țară 96F6N-EV29M-W43BV, iar aceștia acum concurează pentru Super League National Championship, ei învață lucrul în echipă, sportivitate, și alte abilități sociale. Minecraft s-a dovedit a oferi copiilor un avantaj în matematică, știință și tehnologie de calculator. ”

Cel mai bun

Competiţia a durat şase săptămâni, în tot acest timp participanţii au avut de înfruntat mai multe module ale jocului pentru a-şi demonstra creativitatea, munca în echipă sau chiar viteza de reacţie în momente importante.

La final, după o luptă grea, Julien Wiltshire, puştiul de 10 ani, a dovedit că este cel mai bun jucător şi a primit ca recompensă o bursă şcolară în valoare de 5.000 de dolari.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte