Enermax Squa RGB

Sincer nu sunt sigur pe cine admir cel mai mult: pe oamenii care au rezolvat acest „easter egg” absurd din Battlefied 4 sau pe cel care l-a conceput.

Ca să fie clar, asta nu este doar despre găsirea unui lucru mic secret sau simpla apăsare a unui întrerupător. Acesta începe cu o lanternă care trimite un mesaj prin codul Morse, mesaj care este în belarusă.

Dar astea sunt lucruri ușoare. La fel ca rezolvarea unor modele ca un puzzle care trebuie făcute pe hârtie și descifrarea codului Morse într-un interval de timp scurt și tastaturi pentru inserarea unor coduri, cireașa de pe tort fiind găsirea unui buton ascuns înăuntrul unui copac.

Există mai multe mici butonașe ascunse sub pietre și margini de dibuit. Majoritatea sunt vizibile doar din unghiuri complicate dar unul este aflat în interiorul unui copac. Și nu orice copac – un anumit copac care trebuie explodat pentru a expune butonul.

De asemenea, acestei hărți nu îi lipsesc copaci.

5412bd1ef3393724eaf6327232283a266b5def04.png__1916x943_q85_crop_upscale

Mai târziu după completarea mai multor pași (ca înregistrarea și redarea la o viteză scăzută a unei fraze sau mai multe tastaturi) eventual vei avea nevoie să te muți pe un alt server, să aștepți 2 minute într-un loc anume și apoi să găsești alt mic întrerupător care activează o tastatură care te lasă să îți revendici recompensa: un camuflaj special DICE LA care era înainte exclusiv pentru dezvoltatorii jocului. Nu e un rechin gigantic, asta e sigur.

Voi decideți dacă merită efortul pentru această recompensă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte