Echipa Firaxis a lansat al treilea set de conținut extra pentru XCOM 2, jocul turn-based de tactică și strategie de la editorul 2K Games. Intitulat „Shen’s Last Gift”, acest DLC aduce roboți mecanici jocului și dă jucătorilor abilitatea de a o trimite pe inginerul Lily Shen în calea pericolului pentru prima dată.

În originalul XCOM de la Firaxis, reboot-ul lansat în 2012, unul dintre sfătuitorii cei mai apropiați ai jucătorului era Dr. Raymond Shen. Drept inginerul șef, acesta avea responsabil cu crearea unora dintre cele mai eficiente sisteme de arme ale jocului. În XCOM 2, rolul lui este luat de fiica sa Lily.
Fiind unul dintre primele personaje întâlnite de către jucători, ea constituie mare parte din aspectul emoțional al jocului.

XCOM

Shen’s Last Gift îți trimite soldații în misiuni periculoase și conduse de Lily Shen câtre o bază militară secretă, în care ultimul proiect al tătălui ei a început încet să intre online. În cazul unei victorii, forțele XCOM vor fi pentru prima oară capabile de a trimite pe teren roboți contra amenințării extraterestre.

Shen’s Last Gift este acum disponibil la 9,99$, sau împreună cu celelalte DLC-uri lansate până acum într-un pachet numit Reinforcement Pack, la prețul de 19,99$.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte