E3 2018 este cel mai important eveniment din industria jocurilor video și în acest an s-a desfășurat între 12 și14 iunie 2018 la Los Angeles. Anul acesta am decis să nu vă umplem de știri din cadrul evenimentului, ci să sintetizăm cele mai importante anunțuri într-un mod centralizat, astfel încât voi să puteți avea toate informațiile care vă interesează într-un singur loc. Vă vom prezenta mai jos cele mai importante jocuri prezentate la E3 2018 de către Ubisoft și ce știm despre ele în momentul de față.

Assassin’s Creed Odyssey

Cel mai recent joc din franciza Assassin’s Creed poartă oficial denumirea de Odyssey, iar acțiunea sa se va desfășura în Grecia antică în anul 431 î.Hr.. , în mijlocul războiului Peloponezian, iar figuri istorice proeminente precum filozoful Socrates și Hippocrates „părintele medicinii” vor juca un rol în această aventură.. Veți juca rolul unui mercenar în mijlocul atenienilor și spartanilor, dar nu sunteți de partea nimănui.  Jocul vă va permite să jucați ca personaj masculin sau feminin, la fel ca Mass Effect; veți alege să jucați ca Alexios sau Kassandra, care au aceeași poveste și joacă identic, dar cu modele de caractere diferite, o tendință care am mai văzut-o la E3 și la alte companii. Assassin’s Creed Odyssey se va lansa pe 5 octombrie pe PC, PS4, și Xbox One.

The Division 2

Un nou joc din seria TOM CLANCY’S,  THE DIVISION 2 va apărea anul acesta, air de această dată acțiunea se mută în Washington, DC. Jocul va fi lansat pe data de 15 martie 2019 pe PC, PS4, și Xbox One, va include un mod de joc numit raids care va permite accesul a până la 8 jucători pe aceași hartă. Aflăm și că jocul va avea 3 pachete DLC disponibile după lansare și n ueste exclus să vedem și un mod Battle Royale în joc. Până una alta vă puteți înscrie pentru beta: http://thedivisiongame.com/beta.

STARLINK: BATTLE FOR ATLAS

Starlink: Battle for Atlas este un joc nou de acțiune aventură dezvoltat de Ubisoft care va fi lansat anul acesta pe Nintendo Switch, PS4 și Xbox One X în 16 Octombrie. Scopul jocului este să asamblați o navă plutitoare personalizată montată la controlerul dvs. pentru a lansa o aventură interplanetară. Conduceți un grup de piloți eroici interstelari care utilizează navele modulare pentru a le amesteca și a se potrivi cu uneltele și abilitățile lor unice în zbor. Jocul pare să strângă mai tare legătura dintre Ubisoft și Nintendo pe care am tot văzut-o anul trecut, prin introducerea unei navete exclusive pentru Nintendo Switch, Star Fox Arwing.

Trials® Rising

A fost dezvăluit un nou joc din seria Trials, Trials Rising. Acesta va fi lansat februarie 2019 pe Xbox One, PC, PS 4 și pentru prima dată un joc din serie va fi disponibil pe Nintendo Switch. Trials® Rising promite să fie cel mai ambițios joc din serie oferind multe ore de distracție și o sumedenie de locații de pe tot globul într-o competiție care nu se termină niciodată.

Just Dance 2019

Just Dance® 2019, cel mai nou titlu din cea mai populară serie de jocuri de muzică va apărea anul acesta pe 23 octombrie în Statele Unite, respectiv 25 octombrie în Europa pe o sumedenie de platforme: Nintendo Switch, Wii U, Wii, Xbox One, Xbox 360, și PS4. Jocul conține 40 de melodii noi și antrenante.

Beyond Good & Evil 2

Ubisoft a afișat trailerul cinematic de mai sus pentru Beyond Good and Evil 2 în timpul conferinței sale de la E3 2018. Videoclipul nu a oferit multe detalii despre povestea sau gameplayul jocului, dar a prezentat câteva fețe familiare de la primul Beyond Good and Evil, sugerând că jocul va avea o conexiune mult mai puternică cu predecesorul său decât s-a crezut anterior. Beyond Good and Evil 2 încă nu are o dată de lansare, dar Ubisoft a inițiat un program „Space Monkey” pentru joc, care oferă actualizări periodice despre progresul său și oferă fanilor o șansă de a colabora la formarea titlului. Puteți să vă înscrieți pentru a participa la programul Space Monkey pe site-ul oficial Beyond Good and Evil 2.

Skull & Bones

Navigați Oceanul Indian și deveniți cel mai mare pirat al tuturor timpurilor. Asta vrea să ne spună trailerul pentru Skull & Bones. Jocul va fi lansat în 2019 pe PC, PS4 și Xbox One. După cum sugerează și numele, jocul este centrat pe luptele navale, unde poți să te aliezi cu prietenii tăi sau să lupți împotriva lor și este foarte asemănător cu Assassin’s Creed IV: Black Flag. Vor exista o mulțime de opțiuni de personalizare pentru nava dvs. și modalități diferite de a vă angaja în misiuni. Ubisoft a anunțat un mod nou pentru joc denumit Hunting Grounds, care va fi de tip PvPvE (player-versus player-versus-environment) și care promite să fie destul de interesant.

The Crew 2

Despre The Crew 2 am mai vorbit, însă la E3 a fost anunțat noul Open-Beta pentru joc, la care se poate înscrie oricine începând de acum și care va rula în perioada 21 – 25 iunie. Pentru a vă înscrie urmaâi următorul link: https://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-gb/beta/index.aspx

For Honor: Marching Fire

Chiar dacă nu este vorba despre un joc nou, For Honor: Marching Fire este cea mai mare expansiune a jocului For Honor care aduce o nouă facțiune chinezească în joc, Wu Lin care vine cu 4 luptători noi. De asemenea, acesta adaugă un nou mod multiplayer 4vs4 numit Breach, care se concentrează asupra unui asediu al castelului.

 

De asemenea, până pe 18 iunie, For Honor Starter Edition este gratuit pe Uplay.

Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure

Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure va fi disponibil din 26 iunie ca și pachet DLC la jocul original. Cei care au Season pass cumpărat vor primi conținutul add-on pe 25 iunie. DLC-ul, denumit Donkey Kong Adventure, a fost detaliat la începutul acestui an și îl are în centru pe Donkey Kong care pleacă într-o aventură cu Rabbid Cranky și Peach Rabbid și vor explora o insulă cu patru terenuri noi.

Transference

Jocul VR Horror Transference a fost prezentat pe scenă de către Elijah Wood și Benoit Richer. Acesta va apărea pe PS4 și Xbox One în această toamnă. Jocul este co-dezvoltat de compania de producție de film al lui Elijah Wood ,SpectreVision și FunHouse parte a  Ubisoft Montreal. Jocul de explorare-acțiune first-person a fost inițial planificat pentru această primăvară, dar a fost întârziat.

Rainbow Six Siege

Ubisoft a anunțat și că Rainbow Six Siege a depășit pragul de 35 milioane de jucători. De asemenea au fost anunțate 3 turnee Rainbow Six Siege: Paris Major în august, Pro League Finals în noiembrie, și The 6th Invitational în februarie 2019. De asemenea a fost anunțat și un documentar numit Another Mindset:

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte