2015 a fost un an extraordinar pentru industria de gaming și au apărut multe jocuri bune. Ei bine, 2016 se anunță și mai spectaculos. Am să vă prezint câteva dintre cele mai anticipate jocuri din 2016.

Mafia 3

mafia3img-1438727499285

Cel mai nou titlu din seria Mafia apare anul următor și se anunță a fi un nou hit. De această dată acțiunea se mută în anii 60, în New Orleans, iar protagonistul vine cu o poveste de război petrecută în Vietnam.

Far Cry Primal

far_cry_primal

Ubisoft nu stă deoparte în 2016 și a anunțat lansarea noului titlu din seria Far Cry: Primal. Acțiunea are loc în preistorie, unde va trebui să lupți cu mastodonți, să folosești arme rudimentare și să descoperi focul!

Need for Speed

Need-For-Speed-2015-Logo-Art

Și pentru că avem multe continuări, nu avem cum să nu vorbim despre ultimul joc din seria Need for Speed. Lansat în noiembrie pe console, regele jocurilor cu mașini își lansează ultima parte și pe PC în această primăvară.

XCOM 2

xcom2

Avem și o continuare a lui XCOM: Enemy Unknown, care promite mai multă tensiune, lupte strategice, inamici mai mari și mai răi și multe opțiuni de customizare.

Street Fighter V

Street-Fighter-V-620x350

Capcom nu putea să stea deoparte și anunță cel mai nou joc din seria Street Fighter. Competitorul Mortal Kombat promite multe lucruri noi, pe lângă noi luptători și noi mișcări, avem o inovație care era așteptată de mulți: multiplayer cross-platform, ceea ce înseamnă că vei putea juca online de pe PC, împotriva jucătorilor de pe Xbox și a celor de pe Playstation. Compatibilitatea cu Steam Machines și Steam Controller promite multe anul acesta.

Tom Clancy’s The Division

tom clancy

Ultimul hit din seria Tom Clancy este așteptat de mulți. Se va lansa în sfârșit ca și variantă finală în 2016 și promite să fie unul dintre cele mai bune shootere ale anului.

Dark Souls III

dark souls

Nici Dark Souls nu rămâne fără urmași, iar al treilea joc din serie este programat să se lanseze în 2016. Jocul promite un nivel de dificultate ridicat și multe ore de gameplay.

Battleborn

battleborn

Avem și un joc original în 2016, lansat de creatorii celebrului Borderlands. Este vorba despre Battleborn, un hibrid first-person, care combină elemente ale jocurilor RPG, cu ale celor de acțiune. Se anunță 25 de caractere unice, o campanie single-player imensă și multă acțiune în multiplayer.

Mirror’s Edge: Catalyst

Mirror_s_Edge_Catalyst_72365

Au trecut 8 ani de la ultimul Mirror’s Edge, iar acum vine rândul să testăm o nouă versiune. Catalyst este plasat într-o lume deschisă, iar acțiunea promite să fie la intensitate maximă. Vom vedea probabil un competitor pentru Just Cause 3 în acest caz.

Overwatch

overwatch-heroes

Blizzard se bagă și la shootere. Combinând elemente ce i-au făcut celebrii din titluri precum World of warcraft, Heroes of the Storm sau Hearthstone, Overwatch vine ca și un competitor pentru team Fortress 2, un shooter cu diferite clase de caractere, multă acțiune la viteză mare și mai multă acțiune în online. Jocul promite să aibă o scenă competitivă și dorește să atragă din jucătorii CS:GO.

Dishonored 2

dishonored_2_release_date_price_platforms_pre-order_official_trailer_thumb800

Bethesda aduc înapoi asasinul din Dishonored în continuarea jocului din 2012. Se promite mai multă acțiune, mai multe ore de joc și elemente noi. Nu se știu încă prea multe lucruri, dar îl așteptăm cu interes.

Doom

doom

Tot de la Bethesda, avem parte de un reboot, pentru unul din jocurile iconice ale generației PC. Noul Doom vine cu o interfață grafică de ultimă generație, iar violența caracteristică este dusă la extrem. Sunt curios să văd ce vor spune nostalgicii…

Deus Ex: Mankind Divided

deus ex

Eidos Montreal va lansa al cincilea joc din seria de acțiune SF, Deus Ex. Mankind divided promite multă strategie, diferite moduri de a juca, și posibilitatea folosirii violenței extreme, pentru cei care nu au răbdare…

Mass Effect: Andromeda

MassEffectAndromeda-1434415977287

BioWare și EA lansează al patrulea joc din seria Mass Effect anul acesta. RPG-ul Andromeda este plasat într-un viitor cu tentă de western și promite deblocarea unei noi galaxii care poate fi explorată.

Quantum Break

quantum

Ca și titluri originale, mi-a atras atenția jocul celor de la Remedy Entertainment, creatorii Mad Mad și Alan wake, Quantum Break. Jocul este un third-person shooter cu elemente SF, iar protagonistul are puterea de a manipula timpul. Povestea pare interesantă și eu zic că jocul va prinde.

For Honor

for honor

Ubisoft lansează un nou joc, numit For Honor, care pare să fie o combinație între Chivalry: Medieval Warfare și Dynasty Warriors. Jocul aduce mai multe clase de personaje, precum vikingii, cavalerii, sau chiar samuraii și îi pune în luptă directă, pe un teren mare, în care victimele se vor număra în mii.

Lasa un comentariu

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte