Asrock

Mouse-ul și tastatura vor fi întotdeauna prima noastră alegere pentru jocurile pe calculator, dar unele jocuri sunt mai potrivite pentru un controller. Însă întrebarea este ce controller funcționează cel mai bine pe PC?  Acestea sunt cele mai bune controllere pentru PC, alese pentru confort,  control, și modul în care sunt compatibile cu jocurile de pe PC.

Cel mai bun și ieftin controller este:

Controller Xbox 360 cu fir

Controllere

Controllerele de la Xbox 360 și Xbox One sunt încă cele mai bune alegeri. Am avut un controller Xbox 360 din 2006, care în afară de a avea nevoia disperată de-al curăța, încă mai funcționează bine. Ambele au drivere oficiale (Xbox 360 și Xbox One) și sunt solicitate de jocurile pentru PC, care sunt create special pentru ele. Un controller de Xbox 360 cu fir este 130 de lei.

Plusuri:

Preț accesibil

Disponibil pentru multe jocuri

Minusuri:

D-Pad Slab

 

Cel mai scump și rapid controller

XBOX ELITE

Xbox elite

Până acum Xbox Controller poate fi folosit cu ajutorul conexiunii Micro-USB pe sistemele Windows 7 și mai recente, versiunea Elite nu are motive de a fi diferită în acest aspect. Microsoft a anunțat la începutul anului că un dongle wireless pentru PC va fi disponibil în viitor. Controllerul este mai mult pentru cei ce le plac PC-urile  de ultimă oră, curate și frumoase, pentru cei cu căști suedeze din sticlă vulcanică… Adică nu oricine ar prefera să dea 500 de lei pe un controller doar pentru că arată bine.

Plusuri:

Design frumos

Poți schimba ușor piesele

Minusuri:

Preț triplu față de un controller cu aceleași mecanici

 

Singurul controller pentru jocurile ce nu au support pentru controller

Steam Controller

Steam Controller

Controllerul Steam este un dispozitiv inovativ care-ți permite să joci jocuri de orice gen, indiferent dacă au fost create pentru gamepad sau tastatură și mouse. Controllerele sunt wireless și complet configurabile. El costă 50$=225 RON.
Plusuri:

Poate fi folosit pentru jocurile ce nu au support pentru controller

Extrem de ușor de configurat

Minusuri:

Designul lui nu este tocmai confortabil

 

Își merită ele prețul? Tu pe care l-ai cumpăra?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte