Asrock

Tom Clancy’s The Division a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, acesta a ieșit din Beta pe 8 martie și deja are mulți fani, tocmai de asta m-am gând să vă ofer niște informații care vă vor ajuta să faceți level mai repede.

 

Sfaturi pentru a face level

Din păcate sau mai bine, Tom Clancy’s The Division nu are modul ,,îmbogățire rapidă” care să vă permită să faceți rapid nivelul. Cu toate acestea, există o tonă de oportunități de a câștiga XP suplimentar, în plus față de misiunile ce fac parte din poveste. Iată câteva exemple de activități pe care ar trebui să le faceți în timpul în care v-ați săturat de poveste și vreți să explorați mai bine jocul.

Să vă concentrați pe misiuni din poveste, dar cele neredate.
Completați misiunile secundare
Completați întâlnirile speciale
Localizați secvențele ECHO și altele ce fac parte din colecție.
Veți mai câștiga XP dacă alegeți să colectați arme care vă oferă un impuls de XP pentru anumite acțiuni (ucideri, împușcături în cap etc.), dar această creștere nu vă va oferi un impuls substanțial.

Tom Clancy's The Division

 

EARLY XP BOOST

După ce ați ajuns în Manhattan și vă stabiliți baza de operațiuni la NY POST, asigurați-vă că ați finalizat prima securitate (Punctul de control la tunelul Lincoln), înainte de a trece la alte misiuni.

După salvarea lui Sgt. Benitez, veți putea actualiza Security wing a BoO – aceasta deblochează Experienced Agent perk, care acordă un impuls de XP cu 10% pentru tot ceea ce faci, așa că veți dori să aveți acest lucru activat înainte de a mai face ceva.

Tom Clancy's The Division

Misiunile principale sunt prioritare

În timp ce misiunile secundare și întâlnirile vă oferă o sumă decentă de EXP, marile misiuni sunt cele ce vă oferă cele mai mari câștiguri de EXP.

Completează cât mai multe misiuni principale la rând, cât este posibil (având în vedere nivelul actual și echipamentele loadout), apoi completează puține misiuni secundare pentru a te stimula, până când poți aborbda următoarea misiune principală.

Tom Clancy's The Division

 

Găsește Intel

Deși nu toată lumea preferă să termine un joc 100%, căutând prin împrejurimi pentru colecții, care acest lucru poate dura foarte mult, dar fiecare lucru găsit este în valoare de ~ 300 EXP, deci este o modalitate foarte bună de a obține un impuls de 1-2K.

Tom Clancy's The Division

 

Revino mereu la Safe House

Ar putea părea evident să spun că ar trebui să completezi toate misiunile secundare, dar nu uita să te întorci la safe house în condiții de siguranță pentru o recompensă bonus de ~ 10-15K EXP.

Tom Clancy's The Division

Fă lucruri caritabile

Vei da de multe ori peste cetățeni care au nevoie de ajutor. Va trebui să le dai un consumabil care te ajută foarte puțin în luptă, iar în funcție de valoarea obiectului vei obține un bonus de XP (plus un element gratuit).

Tom Clancy's The Division

 

Ucide agenți

Cel mai bun mod de a crește rapid rangul dumneavoastră în DZ este de a elimina agenții. Vei câștiga mult mai mult DZ XP pentru fiecare agent ucis în plus, pentru uciderea unui inamic normal în plus ai putea obține unele unelte. Desigur, jucătorii pot fi mai slabi sau mai puternici, deci alege țintele cu înțelepciune.

Tom Clancy's The Division

 

Dacă tu știi și alte metode de face mai rapid level în Tom Clancy’s The Division scriele în secțiunea de comentari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte