Cities: Skylines - After Dark Review
8.8SCOR
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

After Dark este primul expansion pack pentru simulatorul de orașe Cities: Skylines. Jocul original a avut parte de o primire extraordinară, doborând mult mai celebrul SimCity în popularitate. Pachetul DLC ne promite aducerea ciclului ziuă/noapte în joc, plus multe alte modificări. Însă ciclul de ziuă/noapte este deja disponibil, în urma unui update, în mod gratuit în joc, chiar și fără acest DLC. Ceea ce aduce de fapt acest addon sunt multe elemente care lipsesc în jocul original, și anume, rute de autobuze, piste de bicicliști, activități de distracție pentru turiști și, mai important decât toate, o îmbunătățire a sistemului anti-criminalitate.

Aceste modificări, atât de utile, ar fi trebuit incluse în joc, după părerea mea, dar au venit la cererea jucătorilor și la o distanță destul de mare în timp de la lansarea jocului, așa că se justifică oarecum implementarea pachetului DLC în joc. practic, acest DLC este pentru cei care vor să benieficieze la maxim de viața de noapte în Cities: Skylines. Acestea includ rute pentru autobuze, parcări de taxi, aeroport mai mare și, implicit, mai mulți turiști. Toate acestea contribuie la creșterea bugetului, iar o schimbare majoră venită odată cu After Dark vine și pe sectorul economic, prin împărțirea bugetului între zi și noapte.

screenshot_3

Viața de noapte vine cu plusurile și minusurile ei, lucruri care au fost surprinse foarte bine în acest DLC. Pe de-o parte, noaptea nivelul criminalității este mult mai ridicat decât ziua, iar în ajutorul jucătorului vine noul sistem al poliției și cu noua închisoare. Odată cu After Dark, se schimbă modul în care poliția acționează în privința infractorilor. Aceștia sunt acum transportați de către polițiști de la secție la noua închisoare. Totuși, pentru a acoperi noile costuri de transport, bugetul poliției trebuie suplimentat, în vederea organizării eficiente a lucrului și stoparea criminalității. pe de altă parte, viața de noapte îți permite să deschizi localuri noi și să aduci modalități noi pentru turiști de a-și petrece timpul la tine în oraș. Ai o mai mare varientate de baruri și restaurante, dar și aprcuri de distracție și activități specifice turistice. Toate acestea îți aduc bani în plus la buget.

screenshot_9_3

Există o limită la ceea ce poți construi, și la numărul de turiști, dar sigur va dura ceva timp până veți reuși să o atingeți. Cazinourile, de exemplu, sunt o sursă excelentă de venituri, dar necesită mulți bani și spațiu în oraș pentru a putea fi construite.

ss_b05f9b26ea3d9cfe9cba8c9cccb1f61e1369676a

Ca și grafică, trecerea timpului, mai ales apusul și răsăritul vin cu efecte vizuale de efect. De asemenea, iluminare pe timp de noapte arată excelent. De la reclamele luminoase, la reclamele din neon, toate aduc o nouă notă de culoare și efecte care vor arată foarte bine.

ss_d32b947070edebd6c2e75f62975e05552ef59de4

Un mare plus al acestui DLC este acela că îl poți activa în orice moment, fără să-ți pierzi progresul în joc. Dacă ai deja un oraț construit, vei beneficia de noile facilități de la prima activare a lui After Dark. În plus, nu se modifică nimic la interfață, totul rămânând neschimbat și familiar.

ss_d71d3b7dc89f279a2441e651df5f7532d048c7f2

În concluzie, After Dark este un pachet DLC care aduce destul de multe facilități jucătorilor împătimiți de Cities: Skylines și-și merită prețul, dacă vrei să profiți de ele. Însă și fără el, te vei bucura de ciclul zi/noapte, fără a beneficia însă de facilitățile pe care le poți oferi turiștilor.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte