Enermax Starryfort SF30

Cities: Skylines, jocul de construire a orașelor de la Colossal Order, va fi lansat pe Xbox One în 21 aprilie, conform anunțului făcut de Paradox Interactive.

Portarea este munca celor de la Tantalus Media și a fost anunțată pentru prima oară în august, 2015. Cities: Skylines va fi vândut la prețul de 39,99$ și va include After Dark, prima expansiune a jocului. Și o versiune pentru Windows 10 va mai include After Dark și va costa 39,99$.

skylines

After Dark a adăugat un ciclu de noapte și ziuă în joc, cât și infrastructură nocturnă pentru managerii care vor să o includă în planurile lor de construcție. Au fost anunțate planuri despre alte DLC-uri, Snowfall și Natural Disasters, dar nu au fost oferite detalii despre acestea. Un pachet DLC, Match Day, a adăugat clădiri cu funcții sportive în listă.

Cities: Skylines și-a sărbătorit aniversarea de doi ani în luna martie, anunțând că a vândut peste 3,5 milioane de copii ale jocului pe PC, Linux și Mac. Rămâne de văzut dacă va avea același succes și pe consola de la Microsoft.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte