Enermax Starryfort SF30

Civilization 6 a fost anunțat, cu un trailer care nu conține gameplay deloc, dar care este narat de către Sean Bean.

Fiind programat pentru lansare pe data de 21 octombrie a acestui an, acesta va fi primul Civilization în aproape 6 ani.

„Prezentarea visuală a jocului este inspirată de hărțile și uneltele din Age of Exploration”, a spus dezvoltatorul șef, Ed Beach. „Noi am făcut unele schimări cheie la gameplay ca și orașe mai extinse sau cercetarea activă care face Civilization 6 al lui Sid Meier să fie o experiență complet unică în timp ce rămâne fidelă la ceea ce face seria Civilization așa specială”.

Pagina de Steam a jocului este deja live, iar acesta poate fi precomandat chiar acum. Pagina dezvăluie puțin mai multe lucruri la care să te aștepți când cumperi Civ 6, inclusiv caracteristicile notate mai jos:

Expansive Empires: Vizionează cum minunățiile imperiului tău se răspândesc pe hartă cum nu ai mai facut-o înainte. Fiecare oraș are multiple „dale” pentru ca tu să îți poți personaliza construirea acestora pentru a avea avantaj asupra terenului.

Active Research: Deblochezi unele „boosts” care accelerează procesul civilizației tale de-a lungul istoriei. Pentru a avansa mai rapid, folosește-te de unitățile tale pentru a explora activ, pentru a dezvolta mediul înconjurător și pentru a descoperi noi culturi.

Dynamic Diplomacy: Interacțiunile cu alte civilizații se schimbă pe parcursul jocului, de la primele interacțiuni primitive până la alianțe și negocieri.

Enhanced Multiplayer: În plus față de modurile tradiționale de multiplayer, poți coopera și concura contra prietenilor tăi într-o mare varietate de situații, iar toate sunt create pentru a fi terminate într-o singură misiune.

A Civ for all players: Civilization 6 oferă jucătorilor veterani noi moduri de a-și pune dezvolta civilizațiile pentru șanse de succes mai mari. Noi sisteme de tutorial fac cunoștință jucătorilor cu conceptele fundamentale pentru a începe cu ușurință.

Civilization 6

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte