Enermax Starryfort SF30

Closed Beta pentru The Worlds Adrift, care la sfârșitul anului trecut a suferit o amânare, la începutul anului 2017, a suferit o altă întârziere, dezvoltatorul  a spus într-o actualizare video, că de data asta va fi doar o chestiune de săptămâni, și nu de luni.

„Ca urmare a tuturor feedback-urilor valoroase pe care le-am obținut –  există câteva caracteristici importante care nu au fost înca realizate – am decis sa amânăm jocul”, a explicat designerul Luke Williams. „Unul dintre motivele principale pentru întârziere a fost doar să ne asigurăm că beta-ul închis va fi o experiență cât mai bună cu putință.”

Williams a spus că principala caracteristică pe care Bossa o realizează în prezent în lansarea closed bets-ului este crearea de personaje, care va permite jucătorilor să-și numească personajele, să aleagă coafuri și culori și să profite de „diverse alte opțiuni de personalizare”. Studioul face, de asemenea, schimbări în harta lumii și în biodiversitățile sălbatice, ceea ce înseamnă că jucătorii vor „începe să găsească insule mult mai mari, mult mai multe, într-un spațiu mult mai mare”.

O nouă dată pentru versiunea beta nu a fost stabilită, dar Williams a subliniat că „vor fi doar câteva săptămâni”, iar el a cerut ca piesele de teatru actuale „să se prăbușească” astfel încât studioul să poată descoperi și rezolva cât mai multe probleme posibile înainte de a începe.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte