Rising Star Games si Coilworks si-au unit fortele, iar noul produs al celor doua companii este pregatit de lansarea oficiala pe Steam.

cloudbuilt

Este vorba despre Cloudbuilt, unul dintre cele mai votate jocuri pe Steam Greenlight si probabil unul dintre cele mai dorite jocuri lansate prin intermediul Greenlight. Cloudbuilt este un joc „free running”, cu o tema futurista si un design unic. Abilitatile jucatorilor de a se misca rapid si a lua decizii intr-o fractiune de secunda va fi pusa la incercare in Cloudbuilt, pentru a supravietui alergarii printre ruinele misterioase de deasupra norilor. Spre deosebire de alte titluri de gen, Cloudbuilt pune la dispozitia jucatorilor unelte unice, pentru a manipula legile fizice si a depasi nu numai linia de sosire, dar a se si clasa pe primele locuri in topul mondial al jucatorilor.

[bd_youtube id=KWUpz4ClIbs ]

La lansare, Cloudbuilt promite:

  • – Peste 20 de nivele cu dificultate progresiva, rute alternative, secrete si scurtaturi
  • – Patru finaluri diferite ale jocului
  • – Selectare a nivelelor in functie de calea aleasa
  • – Sountrack asemanator jocurilor clasice (retro)
  • – Posibilitatea de a invata lucruri noi la fiecare nivel, abilitati care pot fi descoperite pe parcurs si idei inovatoare

05

Pentru mai multe informatii, imagini si video-uri de prezentare, vizitati site-ul www.risingstargames.com
Cine sunt Rising Star Games

RSG_TRANS-Black-150x150Rising Star Games Limited este un publisher de jocuri pe platforme precum Steam, Nintendo 3DS™, Nintendo DS™, Microsoft Xbox 360® si Wii™, Sony PlayStation3®, PSP™ si Vita™. De-a lungur istoriei, Rising Star Games a publicat peste 100 de jocuri, cel mai cunoscut de catre cititorii nostrii fiind Deadly Premonition: The Director’s Cut, si nu planuieste sa se opreasca aici. Pentru 2014 are o lista bogata de jocuri care promit multe.

Cine sunt Coilworks

CW-LOGO-150x150Coilworks este un producator de jocuri suedez, care activeaza din anul 2010. Cloudbuilt este primul lor joc oficial, iar compania doreste sa continue cu alte titluri inovatoare, care vor tine gamerii conectati, sperand sa poata crea lucruri noi si inovatoare.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe:
Twitter: twitter.com/RisingStarGames
Facebook: facebook.com/RisingStarGames
YouTube: youtube.com/RisingStarGames

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte