Asrock

1C are plăcerea să anunțe că jocul Codex Of Victory, un joc Sci-Fi de strategie, urmează să fie lansat pe 16 martie 2017 pe Steam și pe alte magazine digitale.

Despre joc 

Societatea umană a fost divizată. Pe de o parte, cursul natural al evoluției umane a fost perturbat. Ceea ce a început ca o încercare de a se adapta la condițiile dure ale spațiului cosmic și a planetelor ostile, a condus la crearea unei rase ciudate de cyborgi – the Augments. Mânați de dorința de a se „elibera” oamenii obișnuiți din limitele corpurilor lor în întregime organice, the Augments au lansat un atac pe scară largă. Acum trebuie să ne apărăm teritoriul nostru și să luptăm, pentru a salva teritoriile noastre și întreaga umanitate așa cum o știm noi!

Codex Of Victory are o vastă campanie bazată pe poveste, single-player în care ai ca sarcini construirea și conducerea unei armate hi-tech cu drone, tancuri și roboți. Campania ofera un mix interesant de construcție a bazei în timp real, planificarea strategică la nivel mondial și de luptă turn-based. Călătoriți între planete și teritorii, având ca sarcină principală oprirea cyborgilor the Augments.

Inspirat de jocurile clasice de strategie. Îți poti construi propria bază și să o extinzi în subteran.

Codex Of Victory oferă:

  • Peste 20 de ore de campanie singleplayer bazate pe poveste.
  • Bătălii online multiplayer cu opțiuni de personalizare detaliate ale armatei.
  • 25+ unități unice.
Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte