Asrock

În cadrul PRE3, conferința anuală a distribuitorilor Warner Bros. Games, Best Distribution România a fost desemnată caștigătoarea categoriei “Distributor of the Year 2017”.  Acest premiu este acordat în fiecare an celui mai bun distribuitor şi urmăreşte recunoaşterea la nivel global a performanţelor obţinute de distribuitorii autorizaţi Warner Bros. Games în domeniul practicilor de afaceri, branding, marketing şi aliniere strategică. De la iniţierea programelor de recunoaştere a performanţelor, Best Distribution a mai primit în 2014 premiul pentru rezultatele în vânzări “Sales Achievement 2014”.

La ediţia din acest an, Best Distribution a concurat alături de distribuitori din Europa, Asia şi Australia. Premiul este cu atât mai important având în vedere că evaluarea a fost făcută alături de teritorii mult mai mari și cu piețe de sute de millioane de consumatori.

Warner Bros. Games a apreciat profesionalismul de care a dat dovada compania Best Distribution, cât și rezultatele obținute, atât la nivel de management cât și în promovarea produselor pe piața locală. Compania dorește să mulțumească partenerilor din retail si jucătorilor din România și Bulgaria pentru susținerea aratată produselor Warner Bros. Games.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte