Asrock

Mad Catz, Inc a dat oficial faliment în Statele Unite ale Americii. Începând din 30 martie, compania a oprit producțiile, s-a închis și a început să vândă toate proprietățile și drepturile, toate încasările mergând la creditori.

Asta înseamnă că Mad Catz nu intenționează să se reorganizeze în vreun fel în momentul de față, având intenția să lichideze totul și să concedieze toți ofițerii și directorii săi.

Cel mai bine știut pentru perifericele de gaming și hardware-ul pe care îl producea. Încetarea existenței în industrie este rezultatul multor luni de probleme financiare. Vânzările sărace ale jocului Rock Band 4 pe la sfârșitul anului 2015 i-a zguduit economic pe Mad Catz. Compania a comunicat investitorilor că avea nevoie ca Rock Band 4 să fie un succes ca să se stabilizeze; asta nu s-a întâmplat și compania a suferit pierderi imense în urma lansării jocului.

În februarie 2016, CEO-ul Mad Catz a demisionat, în urma cărui eveniment compania a fost nevoită să concedieze aproape 37% din angajați. Apropiindu-se de a fi în pragul falimentului, eforturile de a mări valorile acțiunilor au eșuat pe plan public.

Ajungând la faliment a fost sfârșit neprevăzut și nefericit pentru companie, cât și pentru colecționarii de hardware al companiei încă din 1989.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte