Conan Exiles – Gameplay și impresii din Early Access


conan 1

Pe 31 ianuarie a fost lansat pe Steam, în „early access” jocul Conan Exiles la prețul de 29,99 euro. Încă de la lansare am urmărit cu interes acest joc și am vizionat mai multe transmisiuni live făcute de diverși gameri pe Youtube sau Twitch. Iată că am avut ocazia să-l jucăm și am revenit cu păreri sincere despre acest joc. Putem doar să vă spunem că jocul se anunță foarte complex și producătorul și-a propus să iasă din Early Access în maximum un an de la lansare, asta însemnând să repare toate bugurile, să implementeze toate funcțiile și per total să îmbunătățească jocul.

conan 2Ce ne-a plăcut:
Ideea de survival open-world.
Perioada medievală în care se desfășoară acțiunea jocului.
Complexitatea obiectelor care pot fi construite și ceea ce se anunță pe viitor a fi implementat în joc.
conan 3

Ce nu ne-a plăcut:
– Designul „monștrilor” care uneori au o formă neregulată de parcă ar fi vomitați.
– Multe buguri vizuale.
– Inamicii sunt prea puternici sau caracterul e prea firav. Muream prea repede, mediul înconjurător fiind nemilos.
– Animalele nu sunt foarte realiste, miscarea căprioarelor este repetitivă, se deplasează prea mult în cerc… atunci când ajunge la o anumită distanță de caracterul pe care îl controlăm, se oprește, apoi ne putem apropia iar de ea. Când primește lovituri repetate, nu moare, chiar și după ce e fugărită și lovită timp de 5 minute. Nici boss-ul suprem nu avea atâta viață în unele jocuri.
– Am găsit o textură de apă în mijlocul deșertului, pe un deal de nisip. (WTF!)

O să revenim la acest joc după câteva luni, lăsându-le timp să mai corecteze din greșelile evidente care sunt prezente la momentul scrierii acestui articol. Vă lăsăm să urmăriți mai jos un gameplay cu reacții și comentarii la cald:

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte