Enermax Starryfort SF30

Conan Unconquered - Review
Grafică8.5
Gameplay8
Multiplayer9
PRO
  • Modul CO-OP
  • Grafică
  • Gameplay
CONTRA
  • Eroi puțini
8.5Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Conan Unconquered începe cu un video de prezentare în care personajul principal se plânge de cât de slabă este civilizația în care se află și decide să recruteze soldați neînfricați cu care să învingă hoardele de inamici de la zidurile cetății.  În primele 10 minute de joc din prima misiune de campanie, am fost de acord cu această prezentare. Acest joc își pune jucătorii în mare dificultate încă de la început și se așteaptă ca ei să se descurce încă de la început sau măcar să încerce să elimine dușmanii, în mod repetat.

Jocul este, din punct de vedere tehnic, un joc de strategie în timp real (RTS), dezvoltat de Petroglyph Games, un studio format din mulți veterani ai Command & Conquer. În realitate, este o combinație între genurile MOBA și jocuri de apărare. Puteți rezuma acest lucru cu termenul „supraviețuire în timp real”.

Modul de joc este foarte simplu. Trebuie să-ți ridici nivelul eroului, să aduni resurse, să ridici o armată și să construiești o apărare. Veți folosi aceste moduri pentru a elimina valuri de dușmani care vin cu scopul unic de a vă distruge fortăreața. Toate tehnologiile sunt disponibile de la început și tot ce trebuie să faceți este să construiți structurile potrivite, să aflați ce face fiecare construcție și să echilibrați economia de resurse pentru a supraviețui până la sfârșit. Între timp, hoardele se ridică rapid în dificultate și ajung la zidurile tale mai devreme.

Spre deosebire de multe alte titluri RTS care necesită doar o achiziție unică de structuri și unități, aproape totul în Conan Unconquered pune o scurgere continuă asupra economiei tale. Armata dvs. de mercenari trebuie să fie plătită, deci trebuie să generați aur. Anumite apărări ale pereților necesită o aprovizionare constantă a lemnului, deci aveți nevoie de tabere de exploatare construite lângă copaci. Toată lumea trebuie să mănânce, deci aveți nevoie de hrană. În tot acest timp, trebuie să extindeți marginile bazei dvs. pentru a obține aceste resurse, ceea ce face mai dificilă apărarea. Scăderea pe o resursă critică ar putea să vă blocheze jocul.

În cele din urmă, toată munca grea poate duce la un rezultat inevitabil. Câteva armate puternice vor ataca zidurile cetății din toate direcțiile deodată. Uneori aceasta înseamnă pierderi incredibile de la care nu există recuperare, moment în care probabil veți ajunge să uitați că restul bazei va fi șters de un nor de dușmani atât de denși încât nici măcar nu puteți vedea terenul de dedesubt. Apoi va fi timpul să încercați din nou cu o altă tactică.

Așteptați să fiți înfrânți în mod repetat, până când puteți afla strategia potrivită de construire pentru a face față acestor provocări tot mai mari.

Conan Unconquered este mai puțin despre construirea unei armate masive și mai mult despre a ridica o mână de unități de rezistență, astfel încât să poată elimina armate masive. Ca atare, există o mulțime de strategii de joc, motiv pentru care butonul de pauză și modul co-op sunt aproape esențiale pentru a vă bucura de joc.

Pe lângă o economie slabă, există încă o mulțime de factori care vă reduc drastic șansele de supraviețuire. Unul dintre acești factori este focul.

Modul CO-OP este locul unde jocul strălucește cu adevărat, deoarece responsabilitățile se pot răspândi în două persoane. Un jucător poate cerceta o ramură de tehnologie în timp ce tinde spre o parte a bazei, în timp ce celălalt jucător are grijă de celălalt. Atunci se pot ajuta reciproc, când lucrurile devin dificile. Jocul cooperativ tinde să fie un pic mai slab, deoarece jucătorii împart doar patru resurse. Fiecare jucător trebuie să obțină restul pentru ei înșiși. Dar având doi eroi disponibili face cu siguranță o mare diferență când luptă împotriva hoardelor de dușmani.

Din păcate, nu există o campanie co-op, iar hărțile co-op generate în mod aleatoriu nu pot fi salvate pentru reluarea lor. Puteți salva numai hărți pentru un singur jucător ca provocări pentru a le împărtăși altora. Asta scade valoarea jocului, pentru că simt că ar fi putut face mult mai mult cu modul de joc co-op.

Conan Unconquered include două personaje, iar alte două vin cu ediția premium. Unul dintre personajele premium este o variantă a lui Conan, deci nu este clar cât de diferit va juca față de cel care există deja. Și chiar și cu ediția premium, lista de eroi rămâne destul de scăzută.

Aveți mai jos un video disponibil cu gameplay-ul nostru.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte