Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Weekendul acesta gamerii prezenți la IDM Club au avut ocazia sa încerce Battlefield V, cel mai nou joc lansat de EA, dar și sa participe la primul turneu LAN de Fortnite din țară. La sfârșitul zilei cei mai buni au fost răsplătiți cu premii oferite de eMAG și Trust Gaming.

Concursul de Battlefield s-a bazat pe modul conquest, iar câștigătorii au fost desemnați in funcție de punctajul final individual. La sfârșitul zilei, tactica cea mai eficienta s-a dovedit a fi schimbarea armei cu o trusa de prim-ajutor pentru a-i putea salva pe altii. Astfel, clasa „medic” i-a adus lui Bercea Vlad cele mai multe puncte. Vlad a plecat acasă cu un PlayStation 4 Pro.

Numarul mare de participanți la turneul de Fortnite a adus laolaltă persoane de toate vârstele . De la părinti la copii, cu toții au venit sâmbăta sa-și arate skill-ul, iar la sfârșitul zilei aceștia au fost premiați după un sistem de punctare bine pus la punct de Fortnite Romania.

Întrucât Fortnite s-a desfășurat in mod mixt (online + LAN), jucătorii au fost împărțiți pe grupe și premiați cu voucher eMAG si periferice Trust Gaming (tastaturi mecanice GXT 890 Cada RGB, rucsaci GXT 1250 Hunter, caști de gaming GXT 410 Rune si gamepad wireless GXT 545 Yula)

Toate meciurile de Fortnite transmise in direct de la IDM au fost comentate de zaSami și Zuarim, iar streamul de Battlefield V a fost asigurat de GoD. Acestea pot fi revizionate cu un click pe imaginea de mai jos.

Câteva poze de la eveniment se regăsesc in albumul de mai jos. Nu ezitați sa etichetați persoanele pe care le cunoașteți

Battlefield V & Fortnite event

Publicată de Esports Media pe Duminică, 25 Noiembrie 2018

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte