Asrock

Ne-am tot gândit ce să vă oferim anul acesta de Crăciun și nu am ajuns la un consens pentru că fiecare dintre voi are alte dorințe în materie de jocuri. Așa că am hotărât să nu alegem noi, ci să vă lăsăm pe voi să vă alegeți ce vă doriți. Așa că anul acesta SteamGames.Ro și JocuriMOCA va oferi unui norocos un joc la alegere* pe Steam! Intrați în concurs mai jos:

Concurs Crăciun 2016 SteamGames.Ro

În plus, avem și concursuri specifice pentru jocuri oferite de producători și le puteți accesa pe toate din secțiunea dedicată de Crăciun pe site-ul nostru. Pentru acestea vom extrage câștigători în fiecare săptămână, iar pe data de 25 decembrie 2016 vom alege marele câștigător care își va alege jocul dorit.

* în această promoție intră jocurile de sine stătătoare apărute la data publicării concursului pe Steam (8 decembrie 2016). Câștigătorul își poate alege UN JOC disponibil pe Steam. Această promoție nu se aplică pachetelor de jocuri, pachetelor DLC, jocurilor șterse de pe platformă sau a celor nelansate. Nu se poate aplica promoția la un produs aflat la precomandă sau de alt tip (hardware, software, etc.). Jocul dorit îl alegeți în fereastra de concurs la întrebarea specifică. Câștigătorul va fi contactat pe Steam.
Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte