Asrock

Salutare! Am revenit cu un nou concurs. De data aceasta vrem să-i stimulăm pe cei care se joacă în programe de grafică digitală și vă punem logourile noastre la dispoziție pentru a face cu ele ce vreți voi: wallpapere, avatare, bannere, orice vă trece prin minte. Singura rugăminte e să fie făcut de voi 100%. Creativitatea și inovația câștigă acest concurs!

Fiecare participant are dreptul la maximum 5 poze trimise. Mai jos aveți o arhivă unde găsiți logourile SteamGames.ro și JocuriMOCA, la rezoluții destul de mari pentru a le folosi în creațiile voastre. Vă rugăm ca și operele voastre să fie la rezoluții mari, daca se poate, în cazul wallpaperelor sau ceva asemănător. După ce terminați, puteți trimite una sau mai multe poze (maximum 5) pe adresa de mail concurs@steamgames.ro cu pozele ca atașament. Concursul se încheie sâmbătă, 9 ianuarie 2016 iar premierea și prezentarea tuturor creațiilor primite o să fie live pe http://www.twitch.tv/st4rl1gh7, unde CapShot și St4rL1gH7 o să aleagă cei trei câștigători în funcție de creațiile acestora!

Premiul 1 – Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld, Air Brawl
Premiul 2 – Enola, Supreme Ruler 1936, Rubber and Lead
Premiul 3 – Store Manager: Cellular Edition, Pester, ShipLord

AVEȚI AICI ARHIVA CU LOGOURILE STEAMGAMES.RO ȘI JOCURIMOCA

O să punctăm calitatea, tehnica folosită, mărimea imaginii (posibil să printăm unele din lucrări, deci trebuie să fie la rezoluții mari) și nu în ultimul rând, dacă lucrați în format vectorial aveți un punct în plus dacă și rezultatul vostru iese în evidență. Mult succes!

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte