SteamGames.Ro, JocuriMOCA și ACE Team vă oferă posibilitatea de a câștiga acum două licențe Steam pentru The Deadly Tower of Monsters

the-deadly-tower-of-monsters

Despre Joc

Filmat în anii 1970, The Deadly Tower of Monsters este un joc de aventură plin de acțiune, plasat în lumea filmelor clasice: povestea fetei care luptă cu un tată abuziv, planeta ocupată de maimuțe inofensive, fermecătorul erou spațial, prietenul robot, turnul plin de mutanți fioroși… Povești nemuritoare clasice pentru toate vârstele!

Concursul se va încheia în data de 31 ianuarie și vom desemna doi câștigători. Extragerea va fi transmisă LIVE pe canalul nostru de Twitch: http://www.twitch.tv/jocurimoca în data de 31 ianuarie, la ora 20:00.

Acest concurs este sponsorizat de ACE Team.

Alăturați-vă grupului oficial de Steam ACE Team unde puteți afla amănunte despre ultimele jocuri lansate, proiecte în desfășurare și unde puteți interacționa direct cu dezvoltatorii.

Acest grup este legătura principală a celor de la ACE cu comunitatea de jucători pe Steam. Tot aici vor fi publicate și cele mai importante anunțuri ale dezvoltatorilor.

În plus, în fiecare lună, ACE Team oferă membrilor grupului de pe Steam:

Concurs SteamGames.Ro, JocuriMOCA și ACE Team

Lasa un comentariu
Asrock

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte