Dezvoltatorul Respawn Entertainment a programat mai mult conținut în Titanfall 2 pentru lansare pe 30 martie, incluzând un remake al hărții Colony din originalul Titanfall.

Colony Reborn DLC din Titanfall 2 mai include o armă nouă, o pușcă numită R-101, care este echipată cu o lunetă ACOG și iasă „în evidență prin versatilitatea sa unică”, conform spuselor unui reprezentant al Respawn Entertainment.

Pe lângă acestea, va mai fi introdusă și o nouă animație de execuție denumită „curb check”, care este destul de spectaculoasă.

conținut

Update-ul Colony Reborn va include și niște conținut contra cost sub forma skinurilor Prime Titan, desenelor de camuflaj și altele.

Apariția noii serii de DLC va coincide cu un alt weekend trial gratuit, care va dura din 30 martie până în 3 aprilie. Zilele de weekend gratuit vor oferi puncte de experiență duble, acces la modul multiplayer și la o misiune de campanie în singleplayer, mai exact misiunea The Beacon.

Respawn a afirmat că tot conținutul legat de gameplay care este introdus în Titanfall 2 în urma lansării jocului întreg, va fi complet gratuit. Până acum, dezvoltatorul a publicat un remake al hărții Angel City din primul Titanfall și un mod de joc nou, intitulat Live Fire.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte