Enermax Starryfort SF30

Creațiile încărcate pe Steam Workshop au acum nevoie de aprobarea moderatorilor înainte de a fi live. Această schimbare bruscă a regulilor a venit neanunțată, cel puțin nu în mod oficial, modderii observând-o doar pe subreddit-ul Counter-Strike: Global Offensive.

Un modder a încărcat un mod de test ca să vadă ce s-ar întâmpla, iar când a mers pe pagina modului, a fost întâmpinat cu acest mesaj.

Creatorii de moduri au tot cerut un fel de monitorizare a conținutului încărcat pe Workshop deoarece sistemul permisiv de până acum, le dădea frău liber boților să spameze voturi false și moduri care într-un fel sau altul, căutau să fure informație de la utilizatori.

O nouă pagină de support de la Steam explică că aprobarea încărcărilor se face acum prin doi pași înainte de a fi publicate, adică utilizatorii vor avea nevoie să demonstreze că ce postează este legat de un cont Steam și o adresă de email reale. „Aprobarea ar trebui să fie terminată într-o zi, majoritatea încărcărilor putând fi procesate în mai puțin de o oră”, spune pagina.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte