Asrock

Phoenix Online Studios au anunțat că vor lansa pe 26 aprilie, acțiunea epicului RPG  Cornerstone: The Song of Tyrim pentru PC, Mac și Linux  cu o poveste de fantezie zdrobitoare în care lupta, crafting-ul  și puzzle-ul se ciocnesc. Jucătorii se vor alătura unui tânăr viking pe nume Tyrim într-o serie de misiuni minunate, lupte cu adversari de neuitat, și experimentează aventura din Nygard, o lume legendară cu personaje colorate, vehicule care pot fi redate și deschidere unei aventuri dintr-o lume care așteaptă să fie explorată.

Dispunând de un sistem complet de crafting care vă permite să creați propriile arme și unelte, cu o gamă largă de vehicule care pot fi redate, de la nave la windsurf-uri și zeci de personaje ciudate cu care ești nevoit să interacționezi când vei explora cele opt insule exotice pline de trucuri, capcane și comori, Cornerstone este acum disponibil pentru pre-comandă pe Phoenix Online Store, GOG.com, Humble Store, Steam precum și la alți comercianți online importanți, și un demo este disponibil pentru PC, Mac, și Linux.

Cornerstone

Au trecut ani de când cineva a mai văzut vikingii din satul Borja, și tânărul Tyrim este hotărât să-i găsească. Înarmat cu propriile cunoștințe de meșteșugărit și de combatere, vei pornit pe Mad Goat, vei traversa mări pentru a descoperi lumea misterioasă a Nygard’s, colectezi relicvele fabuloase, descoperind secretele interzise și magia, ca în cele din urmă să te confrunți cu un rău străvechi și de neoprit, care este singura soluție de a aduce înapoi acasă vikingii.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte