Asrock

Deși inițial a fost lansat pe 19 iunie 1999 și a avut o multitudine de transformări, a fost unul dintre cele mai populare shootere de tip multiplayer și chiar dacă nu prea se mai țin competiții, până și la momentul actual este unul dintre cele mai populare jocuri, cu o mulțime de servere pline.

Pot pune pariu, că aproape oricine a avut un PC, a jucat faimosul Counter Strike 1.6.  Acesta a fost jocul care a marcat multe copilării și în sfârșit se pare că odată cu dezvoltarea tehnologiei mobile, un dezvoltator pe nume Alibek Omarov  a avut idea să ofere acest joc și utilizatorilor de telefoane mobile, mai precis utilizatorilor Android.

Cu toate că varianta Counter Strike 1.6 pentru Android nu este creată de Valve, proprietarul, probabil din motive juridice, a decis ca doar clienții care au o variantă originală a lui  Counter Strike 1.6 (cumpărată prin Steam sau alte căi), pot avea ocazia de a testa acest joc. Jocul are și suport de multi-player cu toate că este o versiune beta, se mișcă foarte bine și se controlează destul de bine din punct de vedere al touchscreen-ului. Dacă această versiunea se va bucura de aceeași popularitate ca versiunea pentru PC, va rămâne de văzut.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte