Titlul de debut al RocketWerkz, studioul fondat în 2014 de către creatorul DayZ, Dean Hall, este acum disponibil pe Steam Early Acces. Creația se numește Out of Ammo și este „un joc VR intens de strategie” proiectat pentru SteamVR și HTC Vive.

Out of Ammo

Out of Ammo este o parte joc de strategie, o parte shooter, cu o estetică stilizată și puțin mai diferită comparativ cu un shooter clasic. Jucătorii vor înfrunta valuri de soldați inamici, vor instala baricade defensive și vor da ordine, iar în același timp vor putea să posedeze aliații pentru a avea control direct asupra lor. Jocul este exclusiv pentru HTC Vive, conform listei de pe Steam.

În prezent, jocul are cinci clase de soldați disponibile(pușcaș, lunetist, inginer, rocketeer și medic), cât și patru tipuri de mediu înconjurător(împădurit, urban, deșertic și alpin), dar dezvoltatorul afirmă că „deja lucrează la hărți noi și conținut nou” pentru Out of Ammo.

RocketWerkz spun că se așteaptă ca noul lor joc să rămână în Steam Early Acces între 2 și 6 luni: „Noi am creat o experiență distractivă și intensă, dar acum avem nevoie de feedback din partea comunității pentru a rafina această experiență și pentru a explora mai bine tot ce are lumea VR de oferit. Early Acces ne va da posibilitatea să dezvoltăm jocul până când devine cât mai lustruit și cât mai intuitiv posibil”.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte