Enermax Squa RGB

Au trecut 15 ani de când Croteam a lansat freneticul FPS Serious Sam: The First Encounter. Aceștia au anunțat, că pentru a marca momentul, care va fi mai precis pe 21 martie, ei vor adăuga carduri de tranzacționare Steam, pentru Serious Sam HD: The First Encounter, și pentru continuarea sa, Second Encounter.

Se pare că vor exista 16 carduri în total, opt pentru primul joc și un alte opt pentru cel de al doilea. Cele mai multe dintre peronajele favorite par a fi aici, cu toate că eu sunt dezamăgit de absența lui Sirian Werebull. Și stați o secundă, fără Gnaar, fie? Cine a venit cu această listă?

Croteam

Eliberările HD pe Steam sunt de fapt remake-uri ale primelor două jocuri Serious Sam, care au fost lansate pe Steam în 2009 și 2010, cu grafica actualizată și performanțe îmbunătățite. Originalele (actualizate, dar de fani) sunt încă disponibile, la fel ca Serious Sam Classics: Revolution, dar nu vei primi cărți Steam.

Atât versiunile HD, cât și Classice, împreună cu Serious Sam 2, Serious Sam 3: BFE, the Legend of the Beast, Jewel of the Nile and Bonus Pack DLCs, Serious Sam: The Random Encounter, și Serious Sam Double D XXL sunt disponibile ca parte a pachetului complet Serious Sam, care este la vânzare cu o reducere de 90% pentru $ 10 până pe 22 martie.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte