Enermax Squa RGB

The Crow's Eye REVIEW
Poveste9
Gameplay7
Grafică6.5
Sunet8.5
7.8Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

The Crow’s Eye este un joc de tip puzzle cu un iz horror ce te ține mereu în suspans. Acesta este produs de 3D2 Entertainment și a văzut „lumina zilei” în anul 2016, dar pe Steam a avut lansarea oficială în data de 20 martie 2017 (momentan la reducere, îl puteți achiziționa la 13,49 euro, prețul complet fiind 14,99 euro). Jocul este disponibil și pe alte platforme precum Desura și GOG.

Gândit ca o teroare psihologică, The Crow’s Eye este o aventură în care poți controla un tânăr captiv în Universitatea Crowswood care în prezent e abandonată, ea fiind un colegiu medical reputat. Povestea este dezvăluită prin documente, înregistrări și radio, prin care aflați experiențele polițiștilor și profesorilor care, în urmă cu douăzeci de ani au fost implicați într-o serie de dispariții misterioase. Pentru a scăpa, tânărul este obligat să investigheze și să descifreze enigmele ce îl țin captiv. De-a lungul drumului, el găsește mai multe motive pentru a rămâne la Crowswood.

Poveste

Anul 1947
Dispariția a patru studenți în prestigioasa Universitate de Medicină din Crowswood forțează autoritățile să închidă porțile pentru a investiga zona înconjurătoare. Îndemnate de cetățenii ce locuiesc în zonă, mai multe unități de poliție se înrolează să rezolve cazul. Fără pauze, zilele trec și dispar tot mai mulți oameni- nu numai studenți, ci polițiști și profesori de la instituție dispar fără urmă. În câteva zile, autoritățile și directorul decid să închidă universitatea pe termen nelimitat, iar cazul este închis și nu se vrea să se mai vorbească despre el.

Anul 1966
Un tânăr se trezește confuz în Universitatea Crowswood și descoperă că a fost adus aici, ca parte a unui experiment. El intenționează să scape din acel loc murdar și sumbru, plin de enigme, puzzle-uri și obstacole, pe care va trebui să le rezolve pentru a-și atinge scopul. Cu toate acestea, curiozitatea lui împreună cu manipularea unui om de știință macabru va face să se simtă nevoia de a descoperi adevărul din spatele disparițiilor și rolul pe care acesta îl joacă în tot experimentul.

Caracteristici

Explorează o varietate de medii, locații misterioase într-o aventură de tip „first-person” de investigație și teroare psihologică. Utilizați-vă inteligența pentru a găsi obiectele împrăștiate prin mediul încojurător, pentru a rezolva puzzle-urile și a avansa în cele nouă niveluri diferite.
Investigați o poveste intensă narată prin înregistrări, documente și radio, pe care o poți pune împreună pentru a afla misterul ce dăinuiește asupra Universității Crowswood și vei afla de ce ești acolo.
Bucurați-vă de o coloană sonoră originală ce te bântuie și te va ține concentrat în orice moment.

Gameplay

The Crow’s Eye oferă o primă impresie de joc horror, desfășurat în interiorul Universității în camere întunecate, luminate de brichetă sau diferite raze de lumina. Mecanica jocului este destul de simplă, te plimbi prin toate camerele, cauți obiecte și te folosești de ele ca să ajungi mai departe în progresul jocului. Foarte mult mi-a plăcut modul de fugă și cum se comportă în joc.

Grafică

Atmosfera sumbră nu oferă o coloristică foarte diversificată, în tot jocul regăsindu-se, în mare parte, multe nuanțe de maro. Mediul încojurător și locul unde se petrece acțiunea este destul de simplist, nu s-a insistat pe ele foarte mult. Un lucru deranjant la partea vizuală a fost faptul că jocul devenea obositor de privit.

Sunet

Sunetul este perfect pentru acest joc, fiind și recunoscut acest lucru, el câștigând premiul „Best audio award at Indie revolution expo” pe 17 iulie 2015.

În concluzie, vă recomandăm să urmăriți recenzii și gameplay-uri înainte de a cumpăra acest joc. Poate evita un posibil refund 🙂 Mai jos vă arătăm experiența noastră cu acest joc.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte