Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Odată cu trecerea la un joc GRATUIT, Counter-Strike: Global Offensive s-a lovit de multe probleme legate de cei ce folosesc cheat-uri și majoritatea jucătorilor au avut de suferit. Nici chiar modul nou de joc, „Danger Zone”, nu s-a bucurat de succesul pe care aceștia îl așteptau. Valve trece peste această perioadă și își continuă procesul de marketing.

Pentru că în perioada 13 februarie – 3 martie se desfășoară competiția IEM 2019 Katowice, jucătorii erau obișnuiți cu pariurile in-game numite Pick’Em Challenge la finalul căruia puteați căștiga o monedă (bronz, argint, aur sau chiar diamant) în funcție de punctajul obținut în urma acestora. Desigur, pentru a paria trebuia să cumpărați stickere cu echipele dorite.

IEM 2019 Katowice Viewer Pass

Noul viewer pass costă 8.75€ sau 10$ și vă oferă foarte multe exclusivități. Încă de la cumpărare veți primi moneda de bronz, pe care o puteți upgrada dacă îndepliniți anumite task-uri. La fiecare trecere la un nivel superior veți primi un pachet suvenir ce în trecut era acordat la întâmplare, oricui se uita la meciurile din turneu. Puteți paria FĂRĂ să mai cumpărați stickere cu echipe, în acest fel nu veți mai cheltui bani suplimentar (la turneele trecute am cheltuit peste 10 euro numai pe stickere). Totodată, dacă sunteți iubitorii graffiti-urilor in-game, puteți taga toți pereții fără vreo limită de consumare a graffiti-urilor cu siglele echipelor pe toată perioada competiției.

Tu vei cumpăra pass-ul?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte