Enermax Squa RGB

Atenție: Dacă urmăriți videoclipul de mai jos, reacțiile adverse pot include tulburări ale ochilor și transpirație excesivă, dar cel mai degrabă veți rămâne uimiți fără să aveți una dintre stările enumerate mai sus (sau cel puțin așa sper :D).

Nu te teme de toate acestea. Nu ai halucinații. Ceea ce tocmai ai văzut este un video creat de un  YouTuber  cu numele Westracer. Acesta a făcut o combinație dintre Counter-Strike: Global Offensive și Fallout, intitulat foarte amuzant „Nuclear Strike”. Westracer a crezut că ar arăta grozav dacă ar fi utilizat în CS: GO, VATS, celebrul sistem auto-aiming din seria Fallout.

Odată cu aceasta, Westracer incorporat o multitudine de alte referințe la seria Fallout. Aceasta include un Pip-Boy care este personajul principal ce este folosit pentru a schimba arma de încărcare și pentru a verifica harta, mascota seriei, Vault Boy, care este prezent pe un perete, și coloana sonoră din anii 50.

CS

O altă referință poate fi, de asemenea, observată și într-o conversație cu personajul principal și un alt personaj numit „Mate”. În dialogul dintre cei doi, se deschide o casetă de chat, oferind un număr de opțiuni de răspuns, una dintre acestea fiind „cyka blyat”. Acesta este un semn plin de umor bine cunoscut în comunitatea rusă din CS: GO.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte