Enermax Starryfort SF30

16 jucători profesioniști de Counter-Strike: Global Offensive vor călători la București pe 13 și 14 mai ca să concureze în HTC 2v2 Invitational organizat de PGL.

În urma evenimentului de succes 1v1 Invitational de anul trecut, HTC și PGL sunt din nou parteneri în noul eveniment HTC 2v2 Invitational by PGL. De data aceasta, acțiunea și numărul de jucători au fost dublate, având opt dintre cele mai bune echipe de câte 2 jucători luptându-se pentru cea mai mare parte din bugetul pentru premii în valoare de 50,000 de dolari.

În funcție de locul obținut la finalul concursului, jucătorii vor fi recompensați cu următoarele sume:

  • Locul 1: 20,000$
  • Locul 2: 10,000$
  • Locurile 3-4: 5,000$
  • Locurile 5-8: 2,500$
  • Total: 50,000$.

Henry „HenryG” Greer și Matthew „Sadokist” Trivett se vor întoarce, pe lângă Pala „Mantrousse” Gilroy Sen. Lor li se alătură și Chad „SpunJ” Burchill, fiind prima dată când fostul jucător pro Australian vizitează platourile PGL.

Printre concurenți se vor număra și Kenny „kennyS” Schrub împreună cu Richard „Shox” Papillon și Julia „Juliano” Kiran împreună cu Zainab „Zaaz” Turkie. Restul jucătorilor nu au fost anunțați încă.

htc

HTC 2v2 Invitational va mai avea și o întreceri în VR, mulțumită tehnologiei HTC Vive.
Compania afirmă că HTC Vive oferă cea mai captivantă experiență VR de pe piață și că devine din ce în ce mai avansată. Cu noul Vive Tracker, dezvoltatorii vor putea să creeze o pereche de mănuși pentru cântatul la instrumentele muzicale, cățăratul pe pietre și pentru armament la scară corectă pentru o experiență VR mai profundă. Vive Tracker creează o conexiune între instrumentele atașate ție și sistemul Vive.

Pentru detalii suplimentare despre competiție, vizitează site-ul oficial.

Lasa un comentariu

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte