Enermax Starryfort SF30

20 noiembrie, 2015 – Azi a anunțat Valve că următorul mare campionat de Counter-Strike: Global Offensive se va organiza următoarea primăvară în timpul MLG Columbus 2016, meciurile finale fiind ținute la Nationwide Arena.

Ținându-se între 29 martie – 3 aprilie în Columbus, Ohio, următorul mare campionat va cuprinde 8 echipe de top de la Dreamhack Open Cluj-Napoca, în care se vor întrece contra 8 pretendenți aleși în urma unei calificări offline.
Evenimentul care va dura 6 zile va fi live printr-o acoperire de calitate înaltă oferită de MLG, cu toate meciurile prezentate pe stream-ul oficial.

La fel ca la celelalte mari campionate, fanii CS:GO vor avea oportunitatea de a-și susține echipele preferate prin cumpărarea de abțibilduri exclusive MLG Columbus 2016, cu 50% din profit mergând la jucători și origanizatori. Din cele 3 campionate din 2015 jucătorii au căștigat peste 9 milioane de dolari de la premiile campionatelor și vânzări de abțibilduri.

Columbus va marca al 8-lea mare campionat de CS:GO ținut din 2013 și primul ținut în America de Nord. În 2015 campionatele mari de CS:GO au avut audiențe mari care au bătut recorduri, ajugându-se la 1,2 milioane de telespectatori în timpul finalelor.

iem-katowice-2014-2

MLG Columbus 2016 se va întinde pe 6 zile, marele premiu constând în $250.000.
Telespectatorii vor putea viziona flux live în joc, imagini din spatele scenei ale jucătorilor și ale personalităților Counter-Strike și un meci „All-Star”. Meciurile din faza grupelor și cele din sferturile de finală vor fi jucate la MLG Arena, în timp ce meciurile rămase se vor juca după 2 zile la Nationwide Arena.

Pentru mai multe informații despre MLG vizitați: http://MLG.tv/CSMajor

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte