Cei de la „Dying Light”, precum și o echipă de machiaj incredibil de bună au transformat un om în multe „evoluți suferite de zombie”, rezultatul final este uimitor.

1930 – Voodoo

Zombie

 

Acești băieți răi s-au transformat în monștri clasici după ce au băut o poțiune magică ca în White Zombie, primul film cu zombie. Ei nu puteau gândi pentru ei înșiși, deși erau încă în viață.

1960 – Coșmarul cu mortul viu

Zombie

 

George A. Romero era speriat de chestia asta în Night of the Living Dead. Totuși abilitățile lui sunt potrivite pentru un zombie și modul în care poate fi ucis (prin decapitare) este mult mai potrivit decât ceea ce urmează.

1966 – Viralul

Zombie

El apare doar în jocuri. Am făcut o listă cu jocurile în care  îi găsești: Land of the Dead: Road to Fiddler’s Green, The Typing of the Dead, The House of the Dead, Stubbs the Zombie în „Rebel without a Pulse”, Wolfenstein 3D, Doom, Resident Evil, Dead Rising, Dead Space, Dead Island și Left 4 Dead. Și el ar fi un „umblător care se comportă cum trebuie”.

2002 – Turbatul

Zombie

După ce am văzut acești infectați în 28 Days Later și World War Z, am realizat că șansele de a supraviețui unui apocalipse zombie, sunt NULE. Adică cum ai putea scapă de un zombie care după ce că aleargă repede, mai și vomită sânge infectat.

2010 – Umblătorul

Zombie

 

Pe ăsta toate lumea îl știe din The Walking Dead și el este destul de realist, mă refer la faptul că se mișcă încet, că se ia după restul turmei, gen pupătorii de moaște, care sunt foarte periculoși când sunt în grupuri, sunt în stare să se omoare pentru o sticlă care are apă de la robinet și niște oase (care s-a descoperit că unele ar proveni de la animale), revenind la umblătorii noștri, sunt destul de sigur că nimeni nu ar supraviețui așa mult ca Rick, Glenn, Daryl și Carol (sper că nu ți-am distrus speranțele).

2013 – Z Zombie

Alt nebunBăiatul ăsta se spune că este destul de rezistent, adică singura cale de a-l ucide este să-i dai foc? Chiar sunt curios cum ar putea să-ți facă rău, dacă rămâne fără cap. De primi doi nu m-am luat, deoarece au fost primele idei de monștrii, așa cum au fost și filmele cu vârcolaci, vampiri și fantome. Pentru 2013 însă mi se pare cea mai proastă idee pentru un zombie.

2015 – Bloody Undead

Zombie

Ei, ăsta da, pe el îl găsești în Dying Light, de zombalăul ăsta chiar te poți speria. Deși cel mai probabil o să devină „Viralul 2″, nu cred că va apărea în vreun film prea curând, dar ști cum se spune „Niciodată să nu spui niciodată”.

Acestea fiind spuse, sper că nu o să ai coșmaruri la noapte și nu uita de întrebarea de la finalul fiecărui articol:

Care este zombie-ul tău preferat din cei enumerați mai sus și de care dintre ei crezi că ar fi cel mai greu să scapi?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

  1. Andrei Ghiran

    După părerea mea, ar fi cel mai greu să scapi de turbatul din cauză că te poate ajunge din urmă dacă încerci să fugi și trebuie să găsești o soluție mai creativă de a scăpa de el. Dar preferatul meu este umblătorul. De asemenea, ultimul zombie poate fi găsit și în Killing Floor 2, pe lângă Dying Light.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte