Așa cum probabil că știți deja, data de 4 mai este neoficial „Star Wars Day”(Ziua Star Wars), iar cei de la Electronic Arts o vor sărbători cu niște Star Wars Battlefront gratuit pentru jucătorii de pe PC, plus o multitudine de alte bonusuri în acesta, cât și în alte jocuri Star Wars.

Star Wars

Versiunea trial gratuită oferă jucătorilor 4 ore de Battlefront, începând cu 4 mai la ora 9 PM. Nu pare să existe vreun termen limită pentru un jucător să epuizeze acest timp. Oferta de download se va încheia pe 5 mai la ora 12 PM.

Evindent, această versiune nu va include conținutul premium al jocului, dar așa cum Battlefront a primit update-uri mari în fiecare lună de după lansarea sa din noiembrie, acesta are cu ce să te țină ocupat.

Pentru cei care au achiziționat deja jocul, vor primi un cadou ce constă în 4,444 credits pentru a-i cheltui pe echipament, skinu-uri și alte lucruri de acest fel. De asemenea, un nou premiu din Hutt Contract le va oferi jucătorilor „Bacta Bomb”, care explodează și aruncă mâzgă vindecătoare pe coechipierii tăi.

Star Wars: The Old Republic va oferi la rândul său un trial gratis pentru expansiunea sa Knights of the Fallen Empire, ceea ce înseamnă că jucătorii vor putea începe direct cu un personaj de nivelul 60. Acest trial va expira pe 30 mai. Old Republic va mai oferi premii la log-in și XP dublu pe parcursul săptămânii următoare.

Iar Star Wars: Galaxy of Heroes, jocul de cărți turn-based pe mobile, va avea rata de drop dublată și reduceri la pachetele de cristale.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte