Lansarea ultimei expansiuni DLC pentru Dark Souls 3 este deja aici și Bandai Namco au publicat trailerul oficial de lansare. Respectivul trailer poate fi vizionat mai jos.

Dark Souls III: The Ringed City îi poartă pe jucători în adâncurile unei lumi deformate și distruse. Ei vor descoperi anticul Ringed City, vor da peste inamici și bosses noi și dezgustători, vor găsi armuri și arme noi și vor face vrăji noi. Expansiunea marchează sfârșitul saga-ului Dark Souls 3.

În plus, mai sunt disponibile hărți noi pentru PvP și un sistem de matchmaking îmbunătățit. Aruncă o privire la acest video cu gameplay.

dark

The Ringed City a fost lansat pe PlayStation 4, PC și Xbox One marți, 28 martie la prețul de 15$. Expansiunea mai este inclusă și în season pass pentru 25$, care îți oferă acces și la prima expansiune, Ashes of Ariandel.

Cel mai recent update cu îmbunătățiri a fost lansat acum câteva zile. Acesta a adus support pentru The Ringed City, a mărit frame rate-ul pe PS4 Pro, a reparat diverse bug-uri și a rebalansat multiple obiecte și arme din joc.

dark

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte