Need for Speed, cel mai recent titlu al seriei va fi lansat de Ghost Games și Electronic Arts, pentru PC pe 17 martie, jocul era deja disponibil pentru PS4 și Xbox One din noiembrie 2015.

Need for Speed va fi disponibil pentru membri Origin, aceștia vor avea acces să joace cu cinci zile mai devreme, adică pe data de 12 martie. Vor avea parte de suport pentru rezoluții de până la 4K, suport pentru o varietate de volane cum ar fi cele de la: Thrustmaster, Logitech, pentru perifericele de conducere de la Fanatec și multe alte firme recunoscute, câteva îmbunătățiri de gameplay și un frame rate deblocat pentru performante optime.

Need for speed

Jocul va fi lansat pe PC cu toate mașinile suplimentare de pe console. NFS nu are DLC, dar are două variante Standard și Deluxe, varianta Deluxe nu aduce cine știe ce îmbunătățiri față de cea Standard, adică nu vei simți nicio diferență, dar na „FIȚĂ”.

În plus, utilizatorii variantei pentru PC vor primi, de asemenea, ceva ce deținătorii variantei pentru console nu au avut inițial, adică opțiunea de transmisie manuală. Dezvoltatorii au promis că opțiunea va fi valabilă și pentru deținătorii de console când jocul va fi lansat pe PC.

Need for speed

Eu unul abia îl aștept deoarece presimt că va fi cel mai bun NFS de la Most Wanted 2005 încoace. Va fi despre ce ar trebui să fie orice joc din serie: CURSE ILEGALE, mașini tunate cum vrei tu, nu doar îi pui o bară și gata… Uite așa arată mașinile tunate în noul NFS

Need for speed

 

Tu ce părere ai despre noul NFS?

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte