Asrock

Bine ai venit în prima linie de atac în shooterul ce resuscitează acțiunea din Al Doilea Război Mondial. New World Interactive, dezvoltatorul din spatele jocurilor Insurgency și Insurgency: Sandstorm, a anunțat că noul său Day of Infamy se lansează azi, ieșind din Early Access.

Day of Infamy va fi lansat în timpul livestream-ului de pe canalul de Twitch New World care va include interviuri cu dezvoltatorii și gameplay live cu streamerii invitați.

Day of Infamy a început pe la sfârșitul anului 2015 sub forma unui mod pentru Insurgency, fiind creeat de dezvoltatori din New World și membri din comunitatea de modderi. La scurt timp după un anunț la PC Gaming show la E3 2016, jocul a fost lansat în Early Access pe Steam în iulie 2016.

infamy

Caracteristicile includ:

  • Gameplay co-op între 8 jucători versus oponenți AI cu nivel de dificultate provocator în trei moduri de joc
  • Multiplayer cu până la 32 de jucători: patru moduri de joc wave-based cu playlistul Battles. Alternativ, trei moduri de joc cu până la 24 de jucători în playlistul Special Assignment cu single-life și objective-reinforcement.
  • 9 clase de jucători, oferind o varietate de experiențe, în funcție de ce preferă jucătorul.
  • 10 hărți – Care se întind de la orașe distruse de război și sate agricole la fortărețe și păduri înzăpezite.
  • Peste 70 de arme istorice și atașamente – fie că lupți pentru armatele americane, germane sau puterile federației.
  • Support pentru mods și Workshop integrat, punând la dispoziție jucătorilor o mare varietate de conținut creat de comunitate. Fiind construit pe Source Engine-ul Valve, SDK este cel mai familiar. Modderii pot reconfigura și remodela obiecte, hărți, texturi, sunete și interfața utilizatorilor în joc. Deja se află peste 480 de moduri care au fost create pe parcursul perioadei de Early Access a jocului.

Day of Infamy este disponibil pe PC, Mac și Linux la prețul de 19,99 euro.

infamy

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte