Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Deținătorii de Xbox One au acum posibilitatea de a se aventura în lupta dintre supereroii și răufăcătorii de la DC în DC Universe Online, care poate fi descărcat pe consola generației curente de la Microsoft, începând de ieri.

Daybreak Game Company a anunțat că marele joc multiplayer online cu supereroi, împreună cu cele 23 de episoade ale sale, este disponibil chiar acum pe Xbox One Store. Jocul free-to-play nu va avea cross-platform play cu jucătorii PC pe Xbox One, spre deosebire de cel pe PlayStation. DC Universe Online solicită un abonament Xbox Live Gold pentru a fi jucat pe Xbox One.

DC Universe Online a fost lansat inițial în 2011 pe PlayStation 3 și pe Windows PC. O versiune pentru PlayStation 4 a apărut în 2013. Daybreak a confirmat versiunea Xbox One a jocului în luna ianuarie.

Dezvoltatorul jocului, Daybreak Game Company, a fost cunoscut în trecut drept Sony Online Entertainment. Sony și-a vândut studioul în 2015, iar Daybreak a anunțat la scurt timp că își va aduce jocurile pe platformele Xbox.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte