Asrock

Dead Cells Review
Gameplay7.5
Grafică6
Sunet4.5
6Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Dead Cells este un platformer de acțiune ce vă permite să explorați un castel în continuă schimbare, presupunând că sunteți capabili să luptați cu toți inamicii. Pentru a câștiga, va trebui să stăpânești sufletele 2D. Nu există puncte de salvare. Ucide, mori, învață, repetă!

Istoric
Ne place amenințarea, adrenalina și acel sentiment de dependență de a nu mai avea puncte de salvare ce ne scoteau din necaz când greșeam. Generarea procedurală este, de asemenea, o modalitate excelentă de a furniza diversitate, asigurându-ne că designul nivelului rămâne întotdeauna distractiv. Ne propunem să oferim o experiență diferită în fiecare alergare și să oferim lumii o senzație meticuloasă de manevră.

Cu toate astea, dorim să adăugăm puținului nostru ceva din rețeta magică a unei hărți roguelike. În loc de progresul normal, rigid dintre niveluri, mai degrabă am lăsa jucătorul să-și aleagă calea. De exemplu, puteți ajunge în temniță fie omorând valurile de inamici, fie prin canale. Unele căi pot fi mai scurte, dar mai grele. Poate dușmanii vor fi mai potriviți pentru stilul tău de joc.

Și nu va fi ușor. Am ales să proiectăm lupta pentru a fi una de apropiere. Fiecare armă are propriul său gameplay unic, inamicii și monștrii sunt bazați pe un tipar. Mergem pentru acel sentiment „dur, dar corect.”

Dar, uneori, vrei să renunți la toate aceste violențe. Explorează un pic, fă o plimbare, bucură-te de priveliștea din morminte, caută o cameră secretă. Thomas și Gewn, artiștii grafici, folosesc fiecare ocayie pe care o au pentru a vă face să nu vă opriți și să vă uitați în jur pentru o vreme. Și poate veți afla mai multe despre povestea locului, cine știe?

Caracteristici
RogueVania: Acțiune intensă 2D cu adrenalina ce pompează într-un castel plin de creaturi drăgălașe.
Progresul neliniar: Deblocați noi niveluri cu fiecare moarte, creați-vă propriul drum. V-ați săturat de canalele murdare? De ce să nu mergeți prin castel?
Explorare: Camere secrete, pasaje ascunse, peisaje fermecătoare. Un loc minunat pentru o vacanță.

Gameplay

Dacă sunteți pasionați de astfel de jocuri, aveți în fața voastră un titlu minunat, plin de acțiune și foarte greu de stăpânit, tocmai din cauza faptului că după ce mori trebuie să o iei de la capăt. Personajul răspunde bine la comenzi, fizica jocului este bine setată, singurul lucru ce m-a deranjat fiind dificultatea prea mare sau nivelul meu scăzut în acest gen de jocuri. Unii inamici sunt prea puternici și pot ataca de la distanțe foarte mari, din păcate, pentru aceștia sunteți nevoiți să găsiți metode de a-i elimina.

Grafică

Dead Cells nu excelează la acest capitol, dar se menține în aceleași standarde cu titlurile asemănătoare. Jocul e destul de colorat, efectele sunt si ele scoase bine în evidență, catacombele și castelul sunt bine făcute.

Sunet

Este prezentă o coloană sonoră în timpul jocului care nu este foarte alertă, dar întreține atmosfera și ajută cât de cât. Există și efecte sonore la mișcări și atacuri, realizate drăguț și ele.

Concluzie

Personal, nu consider că jocul mi se potrivește, eu neavând răbdarea să reiau jocul de la început dacă mor. Nu am ce să-i reproșez, e un joc drăguț, la un nivel peste medie. Totuși, prețul de 16.99 euro mi se pare puțin piperat pentru un astfel de joc, puțin cam mult pentru preferințele mele. Mai jos aveți un gameplay pentru a vedea cum m-am descurcat când l-am testat.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte