Asrock

Probabil știți din Top 7 jocuri open-world, ce vor apărea în 2016 că Dead Island 2 urmează să fie lansat, dar acum am intrat mai mult în detalii.

Dead Island 2 a început în 2013 în cadrul studioului Techland, creatorul jocului original,  dar a abandonat acest proiect în favoarea lui Dying Light. În 2014, Yager Development a fost cel care ar fi trebuit să ducă dezvoltarea la sfârșit, dar colaborarea cu Deep Silver a durat doar un an, în iulie 2015, Yager Development, a renunțat să mai lucreze la proiect din cauza unor conflicte de creativitate cu Deep Silver. În ultimele 7 luni,nimeni nu a mai lucrat la joc, până acum când dezvoltarea lui Dead Island 2 a fost preluată de Sumo Digital, studioul britanic din spatele la Sonic & All Stars Racing Transformed, Forza, Disney Infinity, F1 și LittleBigPlanet 3.

Sumo digital

„Sumo Digital au arătat atât de multă înțelegere brand-ului, a avut idei creative și o viziune excelentă, care a fost aliniată cu a noastră”, a declarat directorul executiv al Klemens Kundratitz.

„A fost o alegere extraordinară de a ne muta proiectul la ei. Vom dezvălui mai multe detalii într-o etapă ulterioară, dar acum aș vrea să spun că suntem în mod evident, foarte încântați de progresele pe care le facem cu ei. ”

Dead Island 2

Dead Island 2 a fost anunțat oficial în timpul conferinței Sony E3 2014 pentru PlayStation 4. Jocul, de asemenea, va fi lansat și pentru Xbox One și PC, dar beta sale va fi lansat mai întâi pe PS4.

 

 

.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte