Asrock

Franciza Dead or Alive are deja peste 20 de ani și a început ca un joc de lupte cu mecanici inovatoare care a evoluat până la cea de-a 6-a variantă pe care o avem din 1 martie în față. Dead or Alive 6 este disponibil pe PC, PS4 și Xbox One și am avut și noi ocazia să îl jucăm de la lansare, însă am amânat puțin acest review pentru a avea șansa să testăm toate aspectele jocului înainte să ne pronunțăm în privința lui.

Jocul se bucure de o mare popularitate în rândul jucătorilor japonezi și fanilor anime/hentai pentru caracterele și povestea tipică genului, dar și pentru designul caracterelor feminine care sunt animate folosind ultimele tehnici, iar țesuturile moi reacționează la mișcările personajelor. prin țesuturi moi mă refer la sâni și fese, care sar și se mișcă în sus, în jos și în lateral și, se pare că sunt destul de mulți care sunt de acord să plătească sumele exorbitante, zic eu, pentru a avea acces la acest conținul. Jocul costă 69,99€, iar Season-Pass-ul pentru el te mai costă 89,99€. Eu înțeleg că unii oameni sunt obsedați, dar să dai 160€ pentru niște animații japoneze mi se pare mult. Oare abonamentul premium pe PornHub cât costă? Cred că e mai ieftin acolo… în fine, cine sunt eu să judec… Noi măcar l-am primit gratuit…

În fine, am să trec mai departe și am să discut puțin despre gameplay înainte să intru în alte detalii. Dead or Alive 6 este un joc de lupte similar cu Mortal Kombat sau Tekken. Jocul are un mod off-line, împărțit în două categorii și un mod online. În single-player avem o poveste, care este menită să îți prezinte luptătorii, să te lase să lupți cu fiecare în parte și să le cunoști povestea. Modul Story este practic o serie de povestiri prin care trebuie să treci uitându-te câte 5 minute la un filmuleț tipic japonez, un fel de telenovelă cu conotații sexuale de-a lor, după care te lupți un minut și apoi te mai uiți 5 minute. Episoadele se deblochează în mod aleatoriu, ele fiind împărțite pe mai multe capitole și poți juca un episod din capitolul 1, apoi două din al treilea, unul din al patrulea, apoi iar un episod din primul capitol. Dacă sari peste filmulețe termini luptele într-o oră sau așa. În modul Story cunoști personajele, 80% dintre ele fiind de sex feminin, cu țâțe mari și buci unflate, scuzați limbajul. Personajele masculine se împart între un luptător de wrestling libidinos, un bețiv karatist sau un ninjalău melodramatic.

Luptele propriu-zise se bazează, în teorie, pe un sistem triangular de mișcări, cam ca la piatră-hârtie-foarfecă: loviturile bat aruncările, aruncările bat barările și barările bat loviturile. În teorie, trebuie să îți sincronizezi aceste trei acțiuni să contraataci mișcările inamicului și acest lucru funcționează foarte bine în online. În offline însă, am aflat că dacă apăs în continuu pe un buton de atac care dă lovituri succesive bat pe toată lumea. Încercând această rețetă de succes am terminat toate luptele din story și modul arcade chiar și pe ultima dificultate. Ce nu am reușit să fac a fost să sar în mod voit, ca în Mortal Kombat sau Street Fighter. Pe lângă Story mai avem câteva moduri, menite practic să te antreneze în joc, cum ar fi modul arcade sau Quests care îți cer să faci anumite mișcări într-o luptă.

Terenurile de luptă sunt practic singurele chestii care m-au atras la joc. Acestea sunt dinamice, realizate bine și pline de surprize. De exemplu poți să-ți arunci adversarul peste marginea arenei ajungând să te lupți cu el în altă zonă adiacentă, poți folosi elementele de decor în avantajul tău, precum butoaiele explozive sau pereții electrificați, care vor da damage adversarilor. grafica, per totalul ei este realizată foarte bine, nu am ce zice și efectele sunt super mișto, efectele sonore însă, pe de cealaltă parte, sunt repetitive în timpul jocului, iar, eu unul, la poveste m-am plictisit și nu am ascultat prea mult. Vaă las mai jos un video cu o parte din gameplay ă vă faceți o idee despre cum funcționează luptele:

Nu vreau să mă întind prea mult și am să concluzionez scurt și succint. Dead or Alive 6 pare o vacă de muls, bani, nu lapte, de la cei care vor să vadă niște țâțe care se balansează pe ecran când apasă ei pe butoane. în afară de motorul grafic care arată decent, jocul are o poveste care pe mine nu m-a atras de loc, un stil de luptă arhaic, depășit și plictisitor și, mai mult decât atât, extrem de repetitiv și previzibil. Dacă punem și costurile în ecuație, jocul este cel mai over-rated din acest an, cel puțin din punctul meu de vedere.

Lasa un comentariu
Dead or Alive 6 Review
Poveste2
Gameplay4
Grafică și sunet8
4.7Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte