Death Road to Canada Review
Poveste7
Gameplay8
Sunet7.5
Grafică7
7.4Scor

Jocurile și filmele cu zombi au luat amploare în ultimii ani, iar Rocketcat Games încearcă să folosească asta în avantajul lor cu jocul Death Road to Canada.

Death Road to Canada este un joc indie, creat de Rocketcat Games, în care trebuie să scapi din apocalipsa zombi și să ajungi în Canada. Jocul este de tip survival,RPG. De fiecare dată când începi un nou joc se resetează harta, fiecare hartă fiind diferită. O mare parte din drumul spre Canada o să îl faci cu mașina, de acolo și numele Death Road to Canada. Ai opțiunea de a călatori singur sau poți să recrutezi diferiți oameni întâlniți pe drum.

POVESTEA

Ai fost prins în mijlocul apocalipsei zombi și ai auzit că este o zonă sigură în Canada. Te urci în mașină și pornești în căutare de tovarăși, combustibil și mâncare, adică lucruri necesare pentru a face o călătorie lungă. Pe drum va trebui să explorezi orașe, să supravieţuieşti hoardelor de zombi și să nu mori de foame. Dacă alegi să străbați America cu un grup, trebuie să ai în vedere că un grup mare are nevoie de multă mâncare.

zombcar

GAMEPLAY

La început, controalele sunt foarte ciudate dar din fericire poți să le schimbi din setări. Death Road to Canada se joacă doar din tastatură, cu mici excepții. Oricât aș fi încercat nu pot să îmi selectez butonul de atacat pe click stânga, dar să zicem că ăsta nu e un lucru așa rău.                                            La începutul unui joc nou ai opțiunea de a porni singur sau cu încă un caracter. Avantajele când ai mai multe caractere sunt că poți să distrugi valuri mari de zombi și că poți aduna mai multe obiecte și arme. Dezavantajele sunt că fiecare caracter are nevoie de mâncare, cu cât ai un grup mai mare o să aveți nevoie de cât mai multă mâncare.                                                                                                                                                                                              Death Road to Canada are o mulțime de personalizări caracterelor. Poți îți alegi numele, înfăţişarea și abilitățile pentru caracterul principal, restul caracterelor pe care o să le întâlnești o să fie de obicei aleatorii.

Un lucru care m-a dezamăgit e că nu poți modifica rezoluţia, poți să joci pe tot ecranul dar pe monitoarele cu rezoluție mare e deranjant.

santashotty

Ca să ajungi în Canada teafăr și cât mai repede o să mergi cu mașina, dar o să ai nevoie de benzină, care nu se găsește prea ușor.

Dacă rămâi fără benzină o să mergi pe jos, iar lucrurile o să meargă din ce în ce mai rău. Dacă nu ai mașină o să fii jefuit de bandiți, care o să îți ia cam jumătate din tot ce ai la fiecare întâlnire. O să întâlnești și hoarde de zombi iar ca să scapi trebuie să supraviețuiești un timp specificat la început. Lupta cu o hoardă de zombi cred că e cel mai dificil lucru din joc, chiar dacă reușești să supraviețuiești e greu să îți mai revii cu resursele.

Lupta se face cu arme de aproape precum bâte, ciocane, lopeți, cuțite, adică arme care au durabilitate și o să se strice. Un alt tip de arme sunt cele de distanță precum pistoalele și puștile, dar aceste arme au nevoie de muniție.

roadfight

GRAFICĂ ȘI SUNET

Death Road to Canada nu e un joc care să exceleze prin grafică. Grafica e pixelată, destul de plăcută și chiar foarte detaliată. Jocul are și o mulțime de particule care îmbunătățesc experiența de joc. Toate informațiile primite sunt text și din când în când mai apar texte amuzante.

Sunetul e decent, muzica e vioaie și te ține alert. Sunetele pe care le fac zombi sunt deranjante, mai ales dacă aceștia sunt în număr mare.

CONCLUZIE

Death Road to Canada nu e un joc casual cum pare la prima vedere. Pentru a termina jocul o să fie nevoie de foarte multe încercări și cel mai important, foarte mult noroc. Nu e un joc pe care îl recomand persoanelor care se joacă puțin sau care vor să joace ceva ușor în care faci progres repede. Death Road to Canada e genul de joc pe care trebuie să îl joci câteva zile la rând și după ce reușești să îl termini o să simți că ai realizat ceva.

Death Road to Canada se poate rejuca la infinit. Din experiența mea pot spune că nu se repetă niciodată, deci primește niște puncte în plus.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte