A treia apariție în seria premium DLC din Star Wars Battlefront aduce Death Star în peisajul conflictului dintre imperiu și rebeliune, iar din acest video rezultă că nu se abține de la nimic.

Știam deja despre „Battle Station”, noul mod de joc dezvăluit la Gamescom anul acesta, împreună cu DLC-ul, dar acum îl putem vedea pentru prima oară în acțiune. În Battle Station, echipe de jucători vor lua parte la bătălii în spațiu cu obișnuitele nave X-Wing și TIE Fighter, vor lua parte la asalt într-un mod neorganizat dar amuzant de privit în Death Star, după care se vor adânci în tranșeu pentru a o exploda încă odată.

Pe lângă noul mod de joc și hărți, DLC-ul mai aduce doi eroi: mercenarul plătit Bossk și puternicul Chewbacca cu arbaleta sa formidabilă.

Expansiunea va fi lansată pe 20 septembrie pentru cei care achiziționează season pass-ul din DLC. Va ajunge cu două săptmâni mai târziu pentru cine dorește să cumpere doar expansiunea. Pentru season pass, jucătorii vor fi nevoiți să scoată din portofele 50$, iar modulele individual costă 15$.

Death Star va fi urmată de patra și ultima expansiune premium, care va avea tema următorului film intitulat „Rogue One: A Star Wars Story” și care este așteptată să apară imediat după premiera filmului din 16 decembrie.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte