94732153

Pentru cei care nu au jucat inca al treilea itlu din seria Deponia, Goodbye Deponia are acum o versiune demo gratuita disponibbila pe Steam. Prietenii nostri de la Daedalic Entertainment au ales sa ofere in mod gratuit utilizatorilor Steam o versiune demo a jocului, care va permite jucatorilor sa joace primul capitol din noul joc si sa ajunga pana la inceputul celui de-al doilea capitol. Astfel, cei care sunt indecisi daca vor sa cumjpere sau nu jocul isi pot face o idee despre ce este vorba.

Cei care au jucat primele doua jocuri din serie se vor indragosti de acesta, cei care nu stiu despre ce este vorba il pot testa acum si sa decida daca jocul li se potriveste sau nu.

Goodbye Deponia este disponibil pe Steam la pretul de 19,99€.

Despre Goodbye Deponia

Salvarea Deponiei si atingerea Elysium-ului par sa fie la indemana eroilor nostri Rufus si Goal. Insa talentul lui Rufus de a crea haos pare sa fi atins un nou nivel. Asa ca in locul victorie, un viitor sumbru pare tot mai posibil. Si cum problemele nu vin nicodata singure, acum nu mai avem u nsingur Rufus, ci doi sau chiar trei…

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte