Asrock

E3 2016 va găzdui un eveniment deschis publicului, primul de acest fel din istorie. Conform sitului său, E3 Live 2016 va fi un expo pe cont propriu, ce se va întinde pe trei zile, având loc între 14-16 iunie.

E3 Live 2016 nu va avea loc la Los Angeles Convention Center, locul în care E3 standard este ținut. În loc, expoziția va fi la L.A. Live în centrul Los Angelesului. Evenimentul începe de la 5 PM PT(3 AM CET) pe 14 iunie cu gameplay de demo-uri, muzică live, concursuri de dans, apariții surpriză și mai multe.

E3 Live 2016

Aceste tipuri de activități vor avea loc în timpul săptămânii, ușile deschizându-se din nou la 12 PM PT(10 AM CET) în 15 iunie și se vor închide pe 16 iunie. Pentru a participa vei avea nevoie de a te înregistra pentru un bilet gratuit; biletele oferă deținătorilor 5 ore de acces la eveniment, din moment ce vor fi foarte mulți doritori să participe.

Acesta nu este singur eveniment gratuit din timpul E3, Electronic Arts va ține unul separat, EA Play, din 12 până în 14 iunie. Acesta va fi deschis tuturor și va lua locul presei de conferință E3 obișnuite.

Chiar dacă vor avea loc evenimente începând cu duminica dinainte, E3 2016 – organizat de către Entertainment Software Association – se va ține oficial între 14-16 iunie.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte