Fiind cel mai anticipat moment al conferinței anuale Nordic Game, ediția de anul acesta a Nordic Game Awards are loc în Unreal Theatre, sala principală de evenimente din Slagthuset, joi, 18 mai.

Iată jocurile nominalizate pentru Nordic Game Awards 2017:

Nordic Game of the Year – Small Screen

Studiourile Nordic produc jocuri minunate în toate formatele, iar platformele mobile în s-au ales îndeosebi cu foarte multe titluri importante făcute de Nordic. Câteva dintre cele mai mari apariții au fost nominalizate pentru premiul de Nordic „GotY – Small Screen”, inclusiv Clash Royale de la Supercell.

Nordic Game of the Year
Nordic GotY – cel mai prestigios premiu din show. Un lucru interesant este că toate studiourile nominalizate s-au prezentat pe scenă și anii trecuți la Nordic Game. Playdead deschide NG17 anul acesta cu o detalii din spatele scenei despre tehnologia jocului său, INSIDE, care a dobândit multiple premii de la lansare, iar veteranul IO Interactive oferă detalii despre AI-ul din Hitman.

Nominalizările Best Audio
La fel ca și cu toate celelalte categorii, competiția aici este feroce. Seria Battlefield este cunoscută pentru sonorul extraordinar, iar ultimul său titlu nu face excepție, fiind deja nominalizat pentru multiple premii. Acesta este cazul și pentru INSIDE de la Playdead, cât și pentru alte trei titluri. Se pare că va fi o decizie grea pentru juriu:

Nominalizările pentru Best Fun for Everyone
Un premiu pentru cel mai bun joc pentru toată familia sau pentru copii sau casual, care este potrivit și distractiv unui număr foarte mare de oameni și vârste. Capetele de afiș din această categorie includ Clapper, care a câștigat „Indie Sensation Award” la NG16 și ultimul joc Salon lansat de veteranul Toca Boca, cât și jocul nebunesc de sport Stikbold! A Dodgeball Adventure.

Nominalizații pentru Best Debut
Premiul „Best Debut” va merge unuia dintre studiourile nordice care și-a lansat primul joc în 2016, neluându-se în considerare versiuni beta sau early access. Cinci studiouri talentate și promițătoare se întrec în această categorie, printre care se numără Antagonist cu Through the Woods, un joc horror third-person plasat într-o pădure din coasta de vest a Norvegiei.

Nominalizații pentru Best Technology
Jocurile nordice sunt populare din diferite motive, unul fiind tehnologia avansată folosită. Doar aruncă o privire la titlurile concurente din acest an pentru premium „Best Technology”: EVE Valkyrie cu un design VR cuceritor, inovația multiplayer din Tom Clancy’s The Division și Hitman cu o programare a AI-ului excepțională. Fiecare titlu nominalizat la această categorie își merită locul.

Best Game Design
Din titlurile nominalizate la premiul „Best Game Design” fac parte cinci dintre cele mai de succes jocuri nordice lansate anul trecut. Concurând cu cele patru titluri mari din listă, este Owlboy, un omagiu adus jocurilor clasice 2D de aventură care a luat 8 ani din viața dezvoltatorului D-Pad Studio înainte să fie terminat.

 

Best Art
Jocurile încadrate în această categorie au fost nominalizate datorită stilului artistic impecabil.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte