Expansiunea următoare, intitulată „Outer Rim”, pentru Star Wars Battlefront este programată pentru data de 22 a lunii martie împreună cu un Season Pass. Cei care nu îl vor achiziționa vor avea de așteptat până în jur de 5 aprilie pentru a avea acces la noul conținut.

Săptămâna trecută o imagine a fost publicată, una ce îi conține pe Greedo și Nien Nunb ca personajele din DLC-ul Outer Rim. Acum EA a confirmat „perechea reprezentativă”, unul fiind eroul și celălalt răufăcătorul.

În caz că aceste nume nu vă sugerează nimic, Greedo este tipul pe care Han l-a împușcat sub masă în cantina Mos Eisley din seria Star Wars originală, în timp ce Nien Nunb este creatura extraterestră cu obrajii foarte lăsați, care era copilotul din Millennium Falcon împreună cu Lando în Return of the Jedi.

Star Wars Battlefront

EA a mai menționat că Outer Rim va conține și 3 hărți noi: fabricile industriale din Sullust, camera tronului lui Jabba, cât și un garaj de nave pe Tatooine.

Mai departe, DLC-ul va aduce în Star Wars Battlefront un nou mod de joc numit Extraction, în care forțele Rebelilor trebuie să transporteze un o un pachet important, în timp ce Imperiul are misiunea de a-i împiedica de a ajunge cu încărcătura la punctul de extragere.

Expansiunea mai aduce și arme noi arsenalului curent, ca și pușca Relby V-10, blasterul DT-12, Dioxis Grenade sau Scatter Gun.

DICE au lansat noul trailer arătând gameplay din noua expansiune, pe care-l poți viziona mai jos.

Dezvoltatorii nu au adăugat și conținut legat de povestea din single-player de această dată.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte