Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Warframe, shooterul free-to-play de la Digital Extremes, primește un nou personaj ce poate fi jucat și anume, Octavia. Ea vine cu un set de abilități unic: acest warframe nou folosește muzica drept armă și vine echipat cu un sintetizator complet funcțional care permite jucătorilor să-și creeze propriile melodii personalizate pentru atacurile personajului.

„Abilitățile Octaviei sunt alimentate de Mandachord, un instrument formidabil care combină Melodia, Bass-ul și Percuția într-o armonie destructivă”, a spus dezvoltatorul într-un comunicat de presă ieri.
Așa cum se poate vedea în videoul de mai sus, Octavia se prezintă cu o varietate de instrumente muzicale cu care creează cântece. Jucătorii pot compune cântece și împreună cu alți jucători.

Introducerea noului personaj face parte din marele update „Octavia’s Anthem” în Warframe. Update-ul mai include o nouă caracteristică pozelor făcute în joc, Captura, care le permite jucătorilor să modifice grafica și să adauge filtre screenshoturilor.

De asemenea, update-ul aduce încă două arme noi și un nou quest în Warframe. Iată descrierea oficială a acelei misiuni:

„Misiunea din Octavia’s Anthem te va purta prin Relay din cauza lui Cephalon Suda, al cărui comportament neobișnuit și dezorientat cere investigare. Află ce s-a întâmplat cu Cephalon Suda înainte de a fi prea târziu și descoperă cunoștințele acumulate de ea înainte să fie distruse. Fii precaut, Tanno, fiindcă întunericul așteaptă ascuns.”

Warframe poate fi descărcat gratis pe PlayStation 4, Steam PC și Xbox One.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte