Enermax Squa RGB

„Tough Break” este numele noului update pentru Team Fortress 2 ce vine cu: 26 de contracte noi, posibilitate de a împrumuta arme pe care nu le ai în timp ce faci un contract, trei taunt-uri de mult așteptate și trei mape noi!

http://www.teamfortress.com/toughbreak/

Dacă completezi contractele noi, vei putea accesa trei colecții noi de arme ce nu pot fi obținute altfel, de asemenea o șansă de a câștiga o armă normală sau „strange”, plus că primești „un cosmetic item box drop” săptămânal (conține o serie de cosmetice noi).

Țineți minte, trebuie să cumpărați un Tough Break Campaign din Mann. Co. Store ($5.99) pentru a participa. Pentru a deschide cosmetic case-urile noi este nevoie de o cheie specială care, desigur, costă $2.50. Minunatul taunt Mannrobics poate fi cumpărat cu ceva mai puțin de 10$. Tocmai am testat programul de împrumutare al armelor, și e gratis, îți dă pur și simplu  arma de care ai nevoie (nu poate fi folosită în trading sau crafting) și dispare după ce termini contractul.

De asemenea, update-ul vine cu 4 mape noi făcute de comunitate (o parte din banii dați de jucători se duc la cei ce au făcut mapele), una de Payload, una de Control Point, una de King of the Hill și pentru CTF modes (le poți vedea pe http://www.teamfortress.com/toughbreak/). Sunt și două alte taunt-uri, unul este un taur mecanic ce semănă oarecum cu sentry pe care engi-ul îl călărește (costă tot $10) și un cimpoi pentru Demoman ($5).

Ca de obicei, sunt și niște schimbări la gameplay ce țin de damage-ul dat de unele arme , viteza de switch și alte câteva lucruri. Poți vedea întreg changelog-ul aici.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte